Itt az 500 - 600 forintos esés utáni 200 -300 forintos korrekció, ami már a másoidk hullám. 4488 - 3915 - 41?? - 35?? - 37?? - 32?? . Mivel a 4950 - 3750 lefelé menet 5 hullámos, a korrekcióját 61.75 -re forinton megcsinálta 4488 -ra, nekem egyértelmű hogy a fel volt korrekció és most következik egy ugyanakkora méretű 5 hullámos lefelé mint az első volt csak 500 forinttal alacsonyabbról. Kockázatok és mellékhatások tekintetében irány a gyógyszerész :D
Csak jó volt itt azok gondolata akik nagyobb esést várnak. ez most már fix h egy nagyobb esés kezdete. én arra számítok h jövőhéten tovább ejtik és kb 3650en megfogják. onnan vissza 4150 és onnan le 3100
BUXnak is fel kene mennie a nyakvonalra (tegnapi zaro), es akkor az is fulescsesze. De egyelore bizonytalankodik meg, mit csinal. Ha tenyleg megrajzolja, es felmegy zoldbe, akkor meglehet az a doji.
Remek. Azt tarsd eszben, hogy most nagy csapkodas van: +100Ft fel egy ora alatt, -200Ft le egy ora alatt. De talan-talan, ahogy macibear is irta, megvolt egy kis idore az alja.
Amikor nyitás előtt aggódtam USA és Ázsia gyatra zárása miatt; azt írtad :"Semmi gond. Akkor ma lehet olcson vasarolni a jovo heti ho vege elotti rallyra. Mindig van B terv (vagy legalabbis kellene, hogy legyen)..."
Na ezt meglovagoltam .(Vettem szép tételeket 3926-3941 között.) Köszi
Több minden mutat arra, hogy ma láttuk az aljat 3915-ön. Egyelőre halkan mondom, de nagyon úgy néz ki, hogy a jövő hét péntekig emelkedünk. Gőzöm sincs meddig. Lesznek benne persze rúgások lefele, de addig mindenképpen érdemes tartani a longokat. Shortokat nem zárnék, leszünk még ezen a szinten meg ez alatt azt követően.
Elvileg most a következő stratégiát kellene követni: nyerőben lévő nyitott shortot tartani és ellene longot nyitni. Ezzel a nyereség be vagyon fagyasztva. Pénteken realizálni a longot és aztán hagyni termelni a shortot. Mindezt azért érdemes így játszani, mert gőzünk sincs meddig megy fel, az viszont tuti, hogy utána még jön le és még lejjebb.
Több minden mutat arra, hogy ma láttuk az aljat 3915-ön. Egyelőre halkan mondom, de nagyon úgy néz ki, hogy a jövő hét péntekig emelkedünk. Gőzöm sincs meddig. Lesznek benne persze rúgások lefele, de addig mindenképpen érdemes tartani a longokat. Shortokat nem zárnék, leszünk még ezen a szinten meg ez alatt azt követően.
Elvileg most a következő stratégiát kellene követni: nyerőben lévő nyitott shortot tartani és ellene longot nyitni. Ezzel a nyereség be vagyon fagyasztva. Pénteken realizálni a longot és aztán hagyni termelni a shortot. Mindezt azért érdemes így játszani, mert gőzünk sincs meddig megy fel, az viszont tuti, hogy utána még jön le és még lejjebb.
OTP részvényesek ide!