Tegnap RNE es EEM, az OTP proxy Fund-ok, mindketten a 3 honapos support vonaluk ala szakadtak. Innen kb. 20%-al lejjebb vannak a kovetkezo support vonalak.
Alighanem elerkezett az ido, hogy OTP, mely eddig nagyon jol tartotta magat, elkezdje kovetni oket.
Bocsi tőlem kérdezett a kolléga.
Eltűntem pár napra, az volt a baj.
Jó, megpróbálok csak OTPről beszélni, de más miért beszélhet más árfolyamokról nem tudom. De legyen csak OTP akkor. Mások hatása nem érdekes.
És hogy otp legyen.
OTP árfolyam : 4325
én kérek elnézést ismét.
Számomra nem fontos írni. Van OTP chartom.
" A banki elszámolási törvény összesen 240 millió eurós költséggel fog járni a Raiffeisen Bank International magyarországi leányának - derül ki az osztrák pénzintézet hétfő esti közleményéből. "
Nem hiszem, hogy az anya bank ezt szó nélkül benyeli...
A hétfőn késő este érkezett hírek alapján várható volt, hogy elszakad a cérna a befektetőknél. A Raiffeisen Bank International árfolyama jelenleg 12,2%-os esést mutat, pedig alig telt el negyed óra a kereskedésből.
A hétfőn késő este érkezett hírek alapján várható volt, hogy elszakad a cérna a befektetőknél. A Raiffeisen Bank International árfolyama jelenleg 12,2%-os esést mutat, pedig alig telt el negyed óra a kereskedésből.
OTP részvényesek ide!