Látom.
De hogy miért robot köt benne ezt nem értem.
Akkor mi valós emberek semmit sem csinálunk a kötéslistában ezek szerint, mert ha robotok nem lennének, még ennyi sem lenne..
ha jól értem..
Fiúk.. bocs.. velem van a baj biztos.
Pihenek picit..
Egyébként ezért kérem chartot mutassatok, mert a 20sosros értelmezéseket fejben igen nehéz elképzelni, amit a másik gondol. Pláne, ha laikusok azt sem tudják milyen hullám szerkezetek vannak. Lehet itt ED-zni, meg XYz, meg ABCzni, nem tudják kép nélkül.
Felrakod a képre, tetőt bejelölöd, hullámot kirajzolod, nyilat hova esik, és mindenki érti.
"Ezt követően viszont véget ér az emelkedés 4725-ről. Öt hullám kész felfele. Indik kilesznek"
Azt mondod itt elírtad a 4725öt.
A 3726 nem illik ide egyáltalán, hiába próbálom behelyettesíteni. Tehát mégis valami 4725ös tetőt vársz, ahol az indik kilesznek akadva, és véget ér ott az emelkedés.
3627nél miért lesz vége az emelkedésnek és miért akadnak ki az indik fel?
Már bocs, de nem én vagyok figyelmetlen, hanem Te írtad el.
Mivel 4725re vártad, onnan kezdve nem érdekelt a többi.
Most leírtad Te írtad el, akkor nehogy már én legyek figyelmetlen. :D
Behalok rajtatok.
Krim az oroszoké volt csak a kocsmatöltelék Hruscsov - részeg pillanatában elajándékozta. Mivel a megajándékozott érdemtelenné vált az ajándék visszaszállt -vett - az ajándékozó államra.
Nem olvasol kellően figyelmesen. Igen a múlt hét csütörtök estéjén beírtam, hogy láttuk a csúcsot 4470-en. Innen maci a trend amin lovagol a bika. Vagyis lesznek felszúrások.
Hat napot töltöttünk el a napi maximumokat nézve 4430-4470 között. Az ötödik nap után folyamatosan írogatom, hogy ilyen mozgás után egy fals kitörés után szokott megindulni az árfolyam lefele. Még azt is írottam, hogy elképzelhető, hogy előtte beint lefele. Mint ahogy azt is folyamatosan írogatom, hogy a fals kitörés lehet, de nem kötelező. A mértéke meg pláne nem ismert. Ez GBL.
Remélem így érthető vagyok és konzisztenssnek érzed ezek után a beírásaimat. Figyelni kell ám nagyon a szavaimra. Baromi óvatosan szoktam fogalmazni. Jellemzően mindenki azt olvas ki belőle, amit ő maga is látni vél a charton. :)
Ez az elemzésed már eltér az előző kitartott elemzéstől ami szerint nem megy 4460as csúcs fölé ott ráadsz, jó short belépő lesz, mert megy 3500alá, pompi 1400ra.
Röviden összefoglalva.
A chartról ordít egy újabb felfelé hullám lehetősége.
A napos RSI-t feljebb kell húzni mert több nap múlva a béka segge alatt lenne. Ehhez viszont nem kell az árfolyam bődületes emelkedése. Ha csak oldalazunk az RSI akkor is felfele megy ma és holnap fog csúcsot. Ergo minimum oldalazni szükséges, de mehetünk akár 2-300 pontos is.
Ezt követően viszont véget ér az emelkedés 4725-ről. Öt hullám kész felfele. Indik kilesznek, jöhet a lefele. Nem kell új alj 3726 alá menve, lehet csak korrekciós hullám is, ami az egész emelkedés legalább 38%-a. Vagyis erre a szintre minimum vissza kell jönnie az árfolyamnak. (Fejváll is így alakulhat majd ki. 3-4-5-a-b-c)
Nézzük mi hajtaná ezt a mozgást. A nagyok valszín már rég longos poziban vannak 4000 környékéről vagy az alól. Ha nem éves időtávon gondolkodnak, akkor ebbe a várt emelkedésbe fognak realizálni. Az emelkedést persze valszín ők indítják meg. A shortosok zárják a veszteséges pozijukat. (Stopok durrognak). A még szabad pénzzel rendelkező longosok ráülnek erre a hullámra tovább hajtva azt fel. Aztán jön a csúcs, amikor is a long realizállások, a Jujj mégse megyünk tovább fel! hangulat beindítja az esést. Arra ráülnek a shortnyitások és az árfolyam amilyen gyorsan felmegy éppoly gyorsan fog lefele is jönni.
Ezért aztán a veszteséges poziban lévő shortosokat arra biztatom tartsanak ki. Menjen bármeddig is az ár ne zárják le a pozíciójukat. Egy hét múlva a mostani szintnél tuti lejjeb lejjeb lesz az árfolyam. Ne kergesség fel azt egy SC-vel. Hagyják a jóreményű longosokra azt a felhajtást. Majd rájönnek ők is, hogy nem ez az a szitu amikor longot kell nyitni. Lessz még arra is jobb alkalom.
Azt gondolom hogy elerte a celjat Putyin, es annyi volt a teves hir hogy mar senkit sem erdekel. Most mar csinalhat amit akar, az ukranok hiteltelenne valtak a sok riogatassal.
OTP részvényesek ide!