Szia!
Iratkozzál fel hírlevelekre (pl.: Portfolio, Random Capital...stb.), azok küldözgetik, hogy mikor hol rendeznek "vándorcirkuszt", alias gyorstalpalót. De általában ezek csak a maguk portékáját reklámozzák.
Az igazi tanulás, ha nekiállsz kereskedni kis tőkével (nem konyhapénzzel!)
Fogsz bukni, lesznek sikerélményeid is, de a legfőbb, hogy megtanulod uralni magad. Ezt pedig sehol sem tanítják, csak a "fejrekoppintások" iskolájában...
De számos könyv is van ezen témából, amiket olvasgathatsz.
Ne feledd:
"Bárki lehet tőzsdés, de kevesen maradnak is azok..."
már csak 1 segítség mára: ezek után szeretnék elmenni egy tanfolyamra, hogy legalább alapvető tényekkel tisztában legyek a tőzsdézéssel kapcsolatban.
Tudtok ilyen 1-2 napos tanfolyamot?
tegnap is próbáltam a shortot, de tegnap kicsi bukó lett a kötési költség miatt. "Hagyományosan" 20.-áig tart a januáry rallye a megfigyeléseim szerint, de a 4500-ról más sokszor lefordult. Mondjuk nem tudom miért, hisz már jópárszor átment rajta, tehát elméletileg a Csányi zakó idején bentragadtak már kiszállhattak erről a szintről.
Szerintem hétfőn folytatódik az esés,pláne hogy a napokban beszédes kedvében van a kormány. Most hogy nyélbe ütötték a ruszki bizniszt újra figyelhetnek a bankokra
Ersténél 0.3% a jutalék és elég jó a kereskedési rendszere ill broki is tud tanácsot adni. CIB elemzőt ahol vagy , még soha nem hallottam, nyilatkozni, de Ersteset elég gyakran :-)
OTP részvényesek ide!