pont ezzel a tempóval lehet újra 3270 ismét, ahogy lejött:)
bár az tuti hogy innentől kezdve nem fogok longba lépni, ha a forint történelmi mélypontra esik, akármennyire is túladottnak tűnik a részvény:)
Törölt felhasználó2012. 01. 06. 11:32
Mintegy ezer felülvizsgálati kérelem érkezett meg az Európai Emberi Jogi Bíróságra a szolgálati nyugdíjak megszüntetésével kapcsolatban 2011. december 21-ig, a Független Rendőr Szakszervezet honlapján szereplő közlés szerint. A beadványok küldői februárban kaphatnak válaszokat.
Sztem lassú lecsorgás lesz. Az is érdekes lehet, hogy lehet h tudnak a leminősítésről, és azt beszélték meg épp, h mit lehet tenni, h ne fájjon annyira.... Franc se tudja!
Mi ez a madár? Hú de jó, hogy nem voltam gépnél, biztos eldobtam volna a nagy zuhanásban a 3031-es vételemet. Nem tudom, meg merjem-e tartani a hétvégére, nehogy valaki megszólaljon, és bezúgjon hétfőre.
:)), vagy az, hogy - mert nagy a csönd ategnapi bankszövetséges egyeztetésről - hogy végigfutottak azon, hogy mik vannak már kinyúlva, pl. Fundamenta, vagy BB KH Bank a felfüggesztett Ft hitelekkel, mi várható még, hogy kinyúlik, hogy hogyan próbáljanak EU-s/IMF-es forrást szerezni a bankjainknak! (mert ne feledjétek, hogy ezt is kommunikálta Matolcsy, amikor az IMF visszatáncot felkonferálta), vagy hogy egyébként kb mennyi jön még be hiány tömésre, pl. maradék magánnyugdíjastól stb, aztán meg, hogy lesz ami lesz. Na ez kb másfél óra téma és értelme van, mert Simor nem volt ott tegnap az egyeztetésen! :) Sztem.
OTP részvényesek ide!