..az állam gondoskodik az állampolgárairól: 1 lépés: lehetőséget biztosít a CHF alapú hitel felvételére. 2. lépés tönkre teszi a gazdaságot és elértékteleníti a forintot ez által nem tudják fizetni a hitelüket és az utcára kerülnek. 3. lépés Az utcán élőket megbüntetik, aki nem tudja kifizetni a büntetést azt börtönbe zárják. 4.Lépés Minden elítéltnek dolgozni kell, de valami nevetséges pénzért napi pár száz forintért a fehér galléros bűnözők javára.
Na ez itt kérem a modern kori rabszolga tartás!!!!
Én is direktotp-s vagyok. A 3300-as csomagodat akár csak egy napra kösd le eladásra amin akarod, amin már el is mehet neked. Mindíg az első szabad készletedet adja el.
DAX 6100 úgy néz ki, nehéz neki. Nem találok finanzen, reuters semmit kintről, leginkább ezzel a türingiai gyilkosság sorozatról megy a szó, egy-egy cikk arról, hogy kevés a görög-olasz történés, amíg nincs közös eu pü.
Mit jelent ez? Mert egy szusizabáló vérszívó egyen-nyakkendős pénzügyi halottaskémekből álló cég azt mondja, hogy "bóvli", akkor kifogy a víz a Balatonból és elmegy az íze a hortobágyi húsos palacsintának????
Törölt felhasználó2011. 11. 14. 09:59
Előzmény:
törölt hozzászólás
Ahhoz Forintnak össze kéne kapnia magát.
Törölt felhasználó2011. 11. 14. 09:59
Forint félelmetes erővel romlik még ezeken a történelmi szinteken is. Nem merek longolni de már szeretné!
de ez a szívás. Otpdirektes vagyok.
Fifo készletértékesítés van csak LOFO nincs.
Tehát hiába van 3200 as részvény készletem is a gép a 3300.as csomagot emelné le ha a 3200.est szeretném eladni, mert utóbbit vettem régebben.
Én is ott vagyok, ha napon belül eladod, amit vettél, akkor csak a vételi oldalt számolják fel.
Amúgy a te 0.45%-od nagyon magas. Ha neten regisztráltál volna, akkor úgy tudom, 0,3%os kedvezményes díjat kapnál (ami picit még szintén magas.) Én diákszámlán vagyok itt, annak 0,22% a díja.
Sztem írj nekik mélt, és kérd meg őket, hogy tegyenek át a neten jelentkezettek csoportjába. Esetleg ijessz rájuk, h különben átmész máshoz:) Ezt másik fórumban olvastam, állítólag a csókának működött.
OTP részvényesek ide!