Nem mintha valami ráhatása is lenne a rendszerre.
Egyébként kétféle ember van bukóban, de van köztük egy közös vonás: Mindkét féle elveszti a realitásérzékét. Az egyik apokalipszist vizonál, a másik halványan megpróbál remélni. Sztem qrvára nem kéne elvenni tőle az utolsó szalmaszálat...
Hogy hogy mi? Külső semleges vélemény, mert nem vagyok se longos, se shortos.
Miért is kellene bocsánatot kérnem? :D Én nem jelentettem ki semmit, ellentétben veled, mert Te már tegnap is és ma is írogattad, hogy 3700-nál már szépen likvidálsz mindent.
Ez nem rosszindulatú baszogatás, csak légy realista. De, ha neked jól esik az, hogy egész nap tehetetlenül "szurkolsz", lelked rajta.
Most is írsz itt 3800-akat...mire fel menne felfelé ez a fos 6%-ot holnap, amikor még akkor is piros a színe, mikor minden más zöld külföldön?
"vége brutális forgalom lett...hol voltak ezek a pakkok eddig?"
Karterab
Ember, attól a 6 még 6 marad, olyan elképesztően naiv vagy az utóbbi napokban (vagy, amióta beragadtál?), hogy az már néha vicces, amennyire próbálod "felszurkolni", és mindenben meglátni a pozitívat. Legyen az akár forgalom növekedés az utolsó 30 percben, amikor egész nap nem volt lószar sem...vagy, amikor beindul a DAX örömódákat zengsz, ami a magyar piacra szinte már semmilyen hatással sincsen.
OTP részvényesek ide!