A magas infláció nem fogja engedni az újabb monetáris lazítás pénznyomtatásos formáját! Ha nem lesz likviditás nem lesz kinek adni, tehát adni kell ésszel amíg lehet aztán meg shortolni ész nélkül! :D
Vártam, hogy vki jön a hatalmas esés dumával. Valójában New York állam 200 vállalatáról szól ez az index, nézz utána. Valójában egy kedves hang telefonál és azt kérdezi, hogyan látja a következő hónap üzleti kilátásait? Erre az olyan unatkozó, éppen telefonközelben lévő álmanager, mondjuk mint én, azt mondja nem faja.Mégis egy 10-es skálán? Pfjuu tegnap az utolsó sör nem kellett volna, legyen 5 . Arra figyelj inkább, hogy míg rekord az energia fogyasztás Kínában, az évben először csökkentek az energia árak.
"előzmény (#645314: totem) | válasz erre | Tegnap, 16:49
Kissé forgalomhiányos minden, ez már megint a nagyok trükkje, hogy magasabbról adhassanak!
Sarpac"
Automatikusan jóváírják.
Inkább az árfolyam miatt aggódj!
Törölt felhasználó2011. 06. 15. 13:25
Mi a teendőm ha szeretném megkapni az otp részvényeim után az osztalékot? A kbc-nél van az értékpapírszámlám. Vagy nem kell tennem semmit csak várni míg fizetnek. Mikorra várhatom a pénzem? Előre is köszi a segítséger!
OTP részvényesek ide!