..így mindjárt nyugodtabban alszom...
..mert ma még államvizsga alatt is a bux-on agyaltam...
..csak azt nem értem mirt támasztották ma a zárót annyira...pedig már adta magát ez az esés....
....na de mi külön életet élünk...ki tudja mi lesz....de hosszú távon nem kérdéses...
Ez már a pszichopatáknak is sok.
Ha a ny. kassza is odavész meg a MOL 20%-ka akkor is megtámasztjuk az OTP-t, mert az nem lehet , hogy a zemberek ( a longosok )veszítsenek, s ne 180-as SFR-rel menjenek nyaralni.
birom, h ezt mondogattak 7400-nal is... minek adjam el 3000-rol?...
Csak kozben volt 5k alatt es telnek az evek.
Persze pluszban marad jo esetben, csak elobb-utobb eljutsz oda h ugyan ott vagy, mintha bankbeteted lett volna...:)
Ne igyál előre a medve bőrére. Nem akarlak lelombozni, de hány ilyet láttam már. Aztán reggelre meg kivirult, kizöldült minden, és a shortosokat gap up-val otthagyták fetrengeni.
... és vica versa ...
Megszakadt a cérna a farmernadrágban.
Folytatódik a megkezdett rövidtávú esőtrend, csak örültünk, hogy a görögök nem mennek azonnal tönkre.
Előbb utóbb ők is a megmentettek sorsára jutnak.
Az amerikaik nem sokáig foglalkoznak kis komikus európai országokkal.
Jaja, elég drága gémeskutak voltak egyeseknek, ahogy hallottam, és láttam.
Még ekkor nem forexeztem... szerencsére :)
... de már most se :) ... egyelőre :)
A shortosokról annyit,hogy nem eltünnek a hegymenetnél hanem várják a jó belépőt pl.mint a mai nap.Ha nincs fed pénz pumpa,bux már 15000-nél lenne,de eljön még az az idő is.Oti longjaidat ne sokáig dédelgesd nehogy elolvadjon a nyerőd.Hidd el a shortosok is szoktak longolni amikor olyan a környezet.
OTP részvényesek ide!