"A szlovák hazai össztermék (GDP) 3,8 százalékkal nőtt az idei harmadik negyedévben a tavalyi év azonos időszakhoz képest - közölte csütörtökön az ország statisztikai hivatala. A végleges adat valamivel kedvezőbb az előzetesként ismertetett 3,7 százalékhoz képest.
A harmadik negyedévi gazdaságnövekedés lassulást jelez a második negyedévi éves szintű 4,2 százalékos bővüléshez képest. Az előző negyedévhez képest 1,0 százalékkal nőtt a GDP a harmadik negyedévben. Tavaly a szlovák gazdaság 4,8 százalékkal gyengült, miután 2008-ban 5,8 százalékkal nőtt."
Mondjuk ha lemennék egy szintre? Próba:
2009 elején a nénik meg a bácsik már vidáman pancsikoltak a Horvát tengerparton,és pénzikét hagytak ott, viszont ugyanakkor a bácsik még nem nagyon vettek új tü-tü autókat a cúnya válság miatt.
Talán így?
1. leírtam, hogy 8 éve nálunk a legkisebb a gdp-bővülése.
2. te erre írtad, hogy az egy főre jutó gdp nálunk még mindig magasabb és belinkeltél egy 2006-os adatsort.
3. erre mondtam, hogy nézd meg a 2010-eset, amelyből megállapítható, hogy nálunk az egy főre jutó gdp a régiós országok alatt van.
csak te ezt nem tudtad fejben összerakni.
hogy abban 8 éve utolsók vagyunk azt nem mondtam, csak azt mondtam, hogy 8 év gazdaságpolitikája oda vezetett, hogy a környező országok lehagytak minket az egy főre jutó gdp összegében is.
Orbánnak lett volna esélye, hogy beírja nevét a világ történelembe az ominózus média vita után a Brüxellesben, de nem tette, Hugó Csaveznak szólították, ő akkor behúzta fülét farkát, most a Libia elleni intervenció előkészítésében való közre müködésével, az eu vele vereti ki a f@rkßt, okoz mérhetetlen kárt annak az ország választóinak aki a bizalámval megtisztelt, okoasn távol kellet volna maradnia nem tette, ezért megfizet Magyarország. Most bekaptuk a F@s-t. nem kicsit, nagyon.
OTP részvényesek ide!