Szigorúan a tényeket figyelve látszi, hogy rajta vannak az ügyön.
Csak engem ne mentsenek meg, s akkor elég jól elleszek.
Semmit nem kérek és nem várok, tehát csalódni sem fogok. Felőlem akár rosszul is élhetnek.
akkor más helyzet volt itthon.. nem voltunk eu tagállam... eleve nem jött ide nagyon befektető a tőzsdére.. nézd meg 98 előtt is mi volt... az euba lépéssel robbant ide nagy tőke... nagy vonalakban köze nem volt ehhez az adott kormányoknak..
nem az adó a kérdés hanem a mértéke és a magyarázata.
g20-ak vmi tőkealapot akarnak arra az esetre, ha megint ki kéne segíteni őket tőkével, nálunk meg a lukakat akarják foltozni belőle.
ráadásul olyan kölcsönt emleget viki amit nem is kaptak.
valahogy különböző a két lányzó fekvése...
Nem tudom észre vettétek e, hogy annak idején amikor a Fidesz hatalomra került(98-ban)1999- ben ugyan ez volt a szitu.Akkor a Járai Zsigát nem szerették a nagy büfik, (a kamat politikája miatt)akkor miatt volt hónapokig 5-9 mrd. napi forg.Semmi sem történt akkor hagytam fel a magyar tőzsdével. Most már a büfik a kormányra kerülés után egyből dobbantottak, annak idején 1 év kellett nekik. Ezek úgy látom nem tudják megtalálni a közös hangot a büfikkel, ezért nem akarnak magyar részvényeket venni. Lehet, hogy igaza lesz Gyurcsánynak amikor azt mondta Vktorról, hogy azért jobb a Viktornál, mert tapasztaltabb.Többet nem politizálok, csak úgy érzem érdekes a dolog.
vagy legalábbis lehet valami kompromisszumos megoldás... de az tény a faxért kellett ilyet kommunikálni a világ felé... szép csöndebn megegyeznek a háttérben és kész....
OTP részvényesek ide!