Közben látom futik pirosak, 9-ig, akkár nullázódhatnak is. Ettől még nyithat is akár záró környékén, de reggel felrántják, lehet short belépőt keresni.
Jó lenne már egy pozi, mert az iden eddik csak -2400-m (real díj) van.
Amúgy csak én látom, hogy Pending Home adatok óta "csupa rossz" adat van?
Jó reggelt,
Irányt azért nem látok, mert nem tudom mennyivel nyitunk záró alatt.
Ez merész, mert még több mint egy óra van, és még a futikra rá sem néztem.
De megérzés, plusz órás RSI, alapján azt gondolom ma is lesz 5600 az OTI.
Egonra leszek kíváncsi, előveszi-e mai is a falshe kitörés dolgot, vagy kőbe vési a 6300-t.
Bárcsak meglepnétek egyszer, és írnátok valami értelmeset arra, hogy miért hülyeség a huhogás. Az hogy kaptál végre valakitől egy faxot, és hogy éppen most fell megy amcsi és csinoss úgy gondolom édes kevés egy értelmes "vitához".
Na de mindegy, ez nem az a hely ahol ez számít.
Nyilasi tól idézve :
OTP: az “egyetlen” európai bank amelyik nem emelt tőkét a válságban. Tényleg az OTP lenne az egyetlen bank a világon, amelynek nincs szülsége tőkeemelésre??? Vagy csak nem tetszene a menedzsmentnek, ha a fagyi visszanyalna, és most az egyszer nem ők hígítják fel [az ingyen kapott részvényeikkel] a részvényeseket, hanem a részvényesek hígítják fel őket [valódi pénzekkel]. Valójában az OTP az ukrán leánybankjába fektetett 700 milliárd forintját elbukta. Jelenlegi állapotában az OTP közel inszolvens, és több száz milliárdos tőkeemelésre szorulna. Persze a betétesek pénzéből még egy ideig lehet állni a kifizetéseket, amíg a virtuális számok mögül el nem fogy a valódi pénz. Madoff papa is egész sokáig ellavírozott ezzel a sémával.
A diagramjaim (Möbius-index, Hangulat-index stb) az értőknek magukért beszélnek.
Ők látják,hogy mióta van long, és miért nem kell ijedezni.
Illetve mikor kell majd elővenni a sell gombot.
Rám már nincs szükség.
OTP részvényesek ide!