Ja, :)
de utólag is bocs az előbbi felhorkanásért.
Senkit nem akarok eltántorítani a vételtől és tartástól.
Ha az amcsik még napokig csúcsdöntögetni akarnak, valszeg, mi is megyünk utánuk. De a veszély a merülésre ugyanúgy fennáll.
napon belülre vettem tegnap 5517-en full tőke áttétellel, napközben dobtam 5591-en. Ma meg 5600-on vettem szintén full tőke áttétellel, ezt meg 5650-en dobtam. Igaz vehettem volna lejjebb is, de nem baj... így most többszöröse a nyereség, mintha csak simán vettem volna 5517-en, és ma meg eladom mondjuk 5650 körül... ha jól alakulnak a külpiacok, akkor holnap megnézhetnénk akár az 5800-at is, de sztem holnap már inkább oldalazás lesz jellemzően....
napon belülre vettem tegnap 5517-en full tőke áttétellel, napközben dobtam 5591-en. Ma meg 5600-on vettem szintén full tőke áttétellel, ezt meg 5650-en dobtam. Igaz vehettem volna lejjebb is, de nem baj... így most többszöröse a nyereség, mintha csak simán vettem volna 5517-en, és ma meg eladom mondjuk 5650 körül... ha jól alakulnak a külpiacok, akkor holnap megnézhetnénk akár az 5800-at is, de sztem holnap már inkább oldalazás lesz jellemzően....
Kézled, ha valaki még rosszul is hallja, és Szlovákiába megy...
Törölt felhasználó2010. 01. 06. 17:19
kezdő vagyok és kérdezni szeretnék
Eladás után a 3 napos elszámolási időszakomat töltöm (t+3). Valóban nem jelent még meg a számlámon a pénz. Ez azt jelenti,hogy a 3 nap eltelte előtt azt az összeget nem is tudom ismét vételre költeni?
Én tegnap vettem 5595-ért és amikor ma kezdett le"nyalni akkor beraktam eladásra,de utána visszavontam.Az adatokban reménykedtem,s talán jó lesz.
Úgyhogy Nekem megvan.
Csak kíváncsiságból. tegnap úgy rémlik vettél 5517-en. Nem is rossz helyen.
Meg van még?
Én úgy gondolom nem. De ha tévedek bocs.
Más,
hányan lehettek azok, akik mondjuk tegnap 5600-on vettek bele, és még megvan nekik, és stop nélkül nézték végig hogy lenyal 5553-ig. Nem hiszem hogy tömegével lennének.
Én is pesszimistább vagyok, és lehet most kevesebben vagyunk. Viszont néha csak húzogatom a szemem a logikátlan életszerűtlen (nem rólad van szó) beírásokon.
OTP részvényesek ide!