Ennél többre nincs is szűkség, elég ha realmadrid azt modja FEEEEEEEELLLL!
Minek pazaroljuk az időnket technikai elemzésekkel, könyvekkel, hírekkel,mikor ennyi is elég hogy FFFEEEEEELLLLL!!!!! és megyünk!!!
Szerintem jól csinálja, biztos nem görcsöl a könyvek fölött... :D
Köszönöm neked pergamen, hogy beollóztad Nyilasi mester realisztikus és okos meglátásait. Józan embernek elgondolkodtató! Föként a virtuális OTP-ről alkotott véleménye, mellyel én is maximálisan egyet értek és ezt már több régebbihozzászólásomban is jeleztem. Az OTP egy legális pilóta játékot folytat a PSZAF jóváhagyásával. Ha tőkére van szüksége kibocsát néhány milliárdnyi kötvényt és kifizethető belőle a kifizetni való, na de mi lesz az addig beszállókkal és a veszteségekkel? A kérdés csak valóban az, hogy mikor derül ez ki?(mint Nyilasi is fejtegeti.)
Tehát órdítóknak long! Megfontoltaknak kivárás!
Uraim! Ki a fene ez a Nyilasi? Nem hangzik rosszul amiket ír, csak az az 5. pont olyan, mintha az abszolut hozzá nem értő másik Nyilasi (focista Tibi) mondta volna: "A BUX részvények árfolyamában újra a tőzsdei aranykor van árazva, és akkor is drágák lennének ezek a részvények, ha minden rendben lenne a MOL-lal, és az OTP-vel. De semmi sincs rendben velük, mert mindekettő csak hazugságok mögé rejtett csődtömeg, és csak az a kérdés, hogy melyiket kell majd előbb megmenteni a csődtől, amely 2010/11-ben beüthet." Hát ez szerintem erős túlzás, nem?
Majd elfelejtettem ma van az ünnepnapotok.
Ma 10.-ik hónapja, hogy hülyeségeket beszéltek.
uborkaszezon, jön a bearek, szeptember,október,november,december.
nincs több bear, menekülés, beragadás, zuhééééééé.
tárgyilagosan ünnepelve olvassatok vissza.
Ti aztán értetek a tőzsdéhez.
nevetséges.
szép ünnepet.
OTP részvényesek ide!