Na megjött az 5. eladói hullám is a dodóban, szerintem nagy eséllyel ez lesz az utolsó! Látszik, h ez tényleg nem számít az snpnek, most is pár nyamvadt pontocskát tudott csak lejjebb jönni. Viszont amikor az eurusd emelkedik, akkor azt duplán követi. Kutya kötelessége most pár nap alatt visszamenni legalább 1,488-ig! Ez viszont az épp tetőn lévő végletekig beszűkült snpnek akkora energiát adhat, h az űrbe is kilőheti :).
Persze még mindig erősödik a dollár, figyelni kell, h az eurusd megáll-e a mágikus 1,452 szint felett (akkor ugyanis égszakadás földindulás is lehetne belőle). Most éppen a kritikus szint felé tart. Ha visszapattan, az jó beszállót hozhat otiban (nyilván forgalommal meginduló árfolyam emelkedés után lehetne csak lépni). Ezzel persze most arra játszom, h nem történt benne trendforduló, hanem csak egy korrekcióról van szó. Idáig lefolyását tekintve illik az eddigi korrekciók közé, annyi kivétellel, h csinált egy mélyebb aljat, ami kellemetlen, de még ha tredváltássá is válna a dolog, akkor is lesz most egy nagy visszapattanás, visszateszt.
Nem változott semmi a környezetben (pénznyomda, alacsony kamat, ill. a Fed is a dollárgyengítés mellett áll), szóval én most rövid távon bizakodó vagyok. Persze nyitva kell tartani a szemünket :)!
Itt inkább ilyen átkötések vannak mint az OTP -s fickónál. Már készülnek az évvégi adóoptimalizálásra. Pár kereskedési nap van csak, lassan elindulnak sielni....
A hetek óta tartó beszűkülés most már tényleg eléri a középvonalát 5480 - 5550-nél. Vagy egy csíkot húzunk ezután vagy elindul valamelyik irányba tényleg hamarosan... én inkább lefelé várom mint a kitörést felfelé. Aztán majd meglátjuk...
OTP részvényesek ide!