Ne engedd hogy elvegyék a papirjaidat!Tőlem sokszor elvették,most nem fogják.Holnap reggel viszem a pénzt,mert a fedezetem minuszos!Simlis mutyi megy most,ebből is kaszálni fogok!Sok sikert,figyeljetek!!
Sziasztok. Szerintem teljesen kétesélyes a december. Bár ha nagyon akart volna esni akkor ma is eshetett volna 10%-ot. De nem esett. Bár lahat csak azért mondom ezt mert be vagyok ragadva 5550ön.
Úgy tűnik, immár első közelítésben fel is mérték a bankszektor kitettségét a nagyeszű "sivatagi siugrósánc" -avagy a Föld legmagasabb felhőkarcolója- projektben.
Nem kicsi, de kezelhetőnek tűnik.
A New York Times "fülese" pedig -ha igaz- a svájciak $ húzásáról, kifejezetten előnyös lehet a hazai bankok & adósok számára.
"Already there have been unconfirmed reports that the Swiss National Bank has intervened to buy dollars to prevent the export-sapping appreciation of the Swiss franc."
Én is ettől félek!De azért bízom benne,hogy ez a hiszti csak pár napig fog tartani,és aztán decemberben elkezdődhet a Mikulás Rally!Holnap,vagy hétfőn találni kell egy jó beszállót pl:4800-4900 között!Szerintetek?
"A dubai fejlemények a térség több országban is negatív piaci reakciókat okoztak és ma reggel az enyhén negatív nemzetközi befektetői hangulatban is szerepet játszik. A befektetők egyelőre nem tudják, hogy a következő négy hónapban esedékes 9 milliárd dolláros fizetési kötelezettségének elget tud-e tenni az állam, a fertőzés pedig akár drasztikusabb eladásokat is generálhat a piacon."
ha ázsia 0 környékén lesz, akkor dax bőven plusszban...oti pedig rakéta vissza 5400ig....ezt a forgatókönyvet is írjuk azért le....ha már a másik végletet leírta player
OTP részvényesek ide!