nem.... oti meg a bux azért esett, mert a dax, az ftse, meg a futik, meg minden index is esett..... a dax meg a futik meg dubai-tól estek.. na meg persze a londoni tőzsde rendszerhibája is adhatott némi pánikhangulatot... tecccccik éééérteni? :)
Teljesen értelmetlen, amin itt vitáztok egy fél év , mármint, hogy mi a fő-fő, megy mi a fő-al, meg mi az al-al trend.
EZ EGY BAROMSÁG egyszerűen. akinek van papírja 500 ft nál nagyobb mélységből és rizikózik rajta , hogy visszamegy - még 100-200 ft-ot lelke rajta, rágja tövig a körmét.
DE 2 hónapja itt vagyunk 5400+- 400 forinton, tehát nem ment SE FEL ( LONG), SE LE( SHORT)
Napon túlra 2 hónapja még napon beluli 200 ft-os nyerővel is rizikós volt átmenni, mert többször a napi szélsőértékről az ellentétes iráynba nyitott nagy különbséggel, iránytól függetlenül.
Ez most megszűnt!
Eddig szart az irány a real adatokra és most felébredtek hogy ez gáz és elkezdett a reális irányba korrigállni. Nem lesz emelkedés!
Azért emlékszek én még hogy hogy kezdődött a válság. Amcsiknál kezdett összeomlani a másodlagos ingatlanpiac, mindenki azt bizonygatta hogy ááá ez európára meg Ázsiára semmi hatással nem lesz, aztán jött a rohadt nagy zutty. Valahogy most ezt nem akarom újra átélni.
Tegnap csodálkozva olvastam a hivatkozott múlt heti TARTÁS ajánlást, amit beírtál. Szerintem, akik nem napiznak, de figyelik a görbéket azoknak nem a mai hír (esés) miatt kellett volna adni, hanem napokkal ezelőtt 4700 és 4800 között. Amennyiben tovább esne, akkor talán a 4950 megfoghatja, majd kiderül, csak személyes vélemény. link
..nincs 2 hurrikán....ez még az
...de ez még csak a széllebegtetős, beborul az ég, lehül a levegő állapot..még odébb van a csúcs
..még jön majd a szemerkélő esős és a jajj elvitte a házam szint is
Tegnap csodálkozva olvastam a hivatkozott múlt heti TARTÁS ajánlást, amit beírtál. Szerintem, akik nem napiznak, de figyelik a görbéket azoknak nem a mai hír (esés) miatt kellett volna adni, hanem napokkal ezelőtt 4700 és 4800 között. Amennyiben tovább esne, akkor talán a 4950 megfoghatja, majd kiderül, csak személyes vélemény.link
OTP részvényesek ide!