olvasgattam a worldspreads topikot és láttam hogy te már régóta foglalkozol külföldi dolgokkal is.
neked bejön a ws vagy találtál jobbat?
Törölt felhasználó2009. 07. 31. 19:13
A mai nap hatalmas forgalma magöli a trendet felfelé.az OTP-ben. Az augusztus már meghozza a változásokat az USA-ban mert a rally tüzelőanyaga elfogyhat a gyj.-k befejetésével...
Jövő héten feltételezve hogy nem lesz se 5000 se 4500...max 4200...így inkább most már fordulást várok lefele vagy egy megállót... amcsik is csak szenvednek ahogy nézem. Meg ekkora forgalom mellett nagyobb emelkedést várt volna az ember. 4000 felett meg amúgy is lassú emelkedés a valószínű...;) ezért sztem most várjunk újra egy jó beszállóra. 3500-ig talán lemegy még, ha nem is más miatt csak mondjuk TA alapon;) 3000 kilőve...lehet elfelejteni szerintem...
A 3500-ös rallynál azért nagyobb volt a lelkesedés, ez jobban igénybevette a legtöbb ember idegeit. Úgy gondolom hogy most egy gyönyörű tervezés és remek kivitelezés segített a brokik részéről.
Mindenképpen. Leírom majd megint 100X, hátha kapok rá pozitív reakciót, vagy vitakészséget. :) Lesznek érdekes szituk még októberig... A régi 3820-as csúcsunknál is tökéletesen teljesült a nagy fej váll alakzat miután beestünk 3000-ig. Szóval elég megbízható a TA, pláne ha figyelmeb vesszük az amerikai piacot is. (sajna Egon mindig kihagyja USA-at ezért szív sokat)
Korábbi kérdésemmel kapcsolatban valakinek elképzelése ? Miért változtatja meg a Peti a bekerülési árat és hol lehet lekövetni az eredetit ?
Amúgy a mai nappal kapcsolatban én sajnálom, hogy nem zárt 4000 felett. Könnyebb lett volna akkor jövőhéten azon a szinten tartani.
Csak bízom benne, hogy a jó oldalon állok most, mert akkor akár hosszabb távon is tartanám a most meglévő részvényeim. :)
OTP részvényesek ide!