az utolso egy hetben szinte minden nap beirtam, ha vettem, ha eladtam, mint ahogy ma is, de ma csinaltam egy hulyeseget, mert 75-on eladtam es le vartam olyan 20-30 kore, de addig oldalazgatott 60-on, hogy amikor leszurt 50-re egybol dobtam, utana meg vertem a fejem a falba, hogy nem tartottam magam ahhoz, amit elterveztem. Most meg long 15-tol, de lehet ez mar hibas lepes volt. tegnap tartottam magam es jo volt :) ma hogy mi lesz, I don't know. lehet elbukom amit shorton behuztam :(((
OFF: Telekom pár napon belül 700. Na persze...hiszi a piszi! :-D Gyakorlatilag júniust végigmenetelte, több mint 100 pontot emelkedett, aztán véletlenül pont a kamatvágás napján kezdik el adni, fordulós gyertyát csinálva...Na mindegy, én tegnap a pakkom második 5000db-ját is eladtam, felőlem mehet amerre jólesik.
Az utobbi idoben minden napunk nagyjabol egyforma, reggel felrantjak, aztan usa nyitasig visszaejtik +-0.1-re es a feher bottal allnak a zebranal 15.30-ra varva.
Nem biztos, hogy a TA-ra mondta, inkább az árfolyammozgásban érdekelt cégek saját elemzéseire szerinte. De amúgy a TA tényleg arra jó, hogy az ember kidolgozzon egy stratégiát amit a TA segítségével következetesen be is tud tartani.
én ma nem mondtam, egy deka árat sem, azt mondtam az OTP hajlamos rá hogy réssel menjen felfelé (3780-ig már tiszta sor) ha a 3700 erős támasz amit nem tudunk még, akkor jó ötlet venni a közelében, persze inkább csak napon túlra, meglátjuk, hogy alá tud -e esni ma
Helló, vagyok. 55-ről shortban, csak nem írok...Azért néha a fórumot is nézem. :-D
Nem zártam még, mert az óráson ez a 70 forintos borulás egy fekete marobozu gyertyát csinált, aminek az alja 3710. Statisztikailag és technikailag illene alá menni. De lehet, hogy nem ma, hanem majd holnap. Viszont attól jelenleg nem tartok, hogy a 3800-at átvigye. (a 3709-es kötést ne vegyük már alámenésnek, jó? :-D)
Mi értelme. Mióta itt vacakol a bull, nem bír normális hasznot hozni. 1300-ról mennyi idő alatt lett 1600? Észre sem vettük, és már rég túlhaladta. Mostmeg? Ez a nagy bull? Mióta mondjuk, hogy ebbe már kár pénzt ölni. Rövidtávra gondolkodóknak persze jó lehet, stoppal. 3950-ig is elmehet. De ki tudja megjósolni, hogy tényleg elmegy-e? Kockázat/haszon összehasonlítást nem csináltok ezeken a szinteken, csak ha olcsó? Akkor meg nem éri meg venni, hátha csődbe megy?
OTP részvényesek ide!