Na azért maradjunk a realitásoknál :)))
Én inkább valószínűbbnek találom, hogy egyik reggel 3780-on nyitunk és utána visszük át.. Az OTI szeret réssel szívatni, hogy napközben gázos legyen sokat keresni.
1.miért nyitsz 30-ról shortot?
2.miéer 40-re teszed a stopot?
Mindkettő roppant helytelen volt.Sajnálom,de ez az igazság.20 körül elkezdik zárni első körben a shortokat,ha nincs öntőbácsi,ez ért van mindig egy kis felpattanás.
Jól van. Én sajna osztottam az észt a múlt héten annyiszor, hogy már unta mindenki, de ha valaki biztos valamiben, akkor miért ne segíthetne másoknak.. Annyira láttam, hogy Egon jóslata, egy bullshit, hogy muszály volt erőltetnem a másik verziót.
Jól van. Én sajna osztottam az észt a múlt héten annyiszor, hogy már unta mindenki, de ha valaki biztos valamiben, akkor miért ne segíthetne másoknak.. Annyira láttam, hogy Egon jóslata, egy bullshit, hogy muszály volt erőltetnem.
Törölt felhasználó2009. 07. 28. 11:13
Csak nyugszi! Nem kapkodunk. Egyelőre felfelé van. Korrekciók mindig vannak és a délután is odébb van még.
Mindenesetre, nem látom értelmét ma a fordulatra, sőt lokálisan még a 3812 sem elképzelhetetlen, mert jelenleg ez a realitás.
most elég hülyén jönne ki ha elkezdeném osztani az észt, nem is akarom. rövid távon nem kereskedek, mert szerintem nem lehet semmilyen megbízható megállapítást tenni, vagy legalábbis olyan nehéz ami meghaladja a képességeimet.
OTP részvényesek ide!