...az a gond ezzel az elképzeléssel, hogy egy lejtős szakaszban akarod a longos pillanatot elcsípni!!!!
...ez meglehetősen nehéz.....annál is inkább, mert egy lejtős időszakban kb. 3 napból 2 mínuszos...tehát kb. 33% az esélyed, hogy a longod nyerőt hoz...66%, hogy elbukod.....tehát erősen széllel szemben mész és egy dologra lesznek végső soron jók a próbálkozásaid...az meg nem más, mint az, hogy égeted el folyamatosan a pénzed...
Köszönöm a segítséget! Azért érdeklödöm mert a faterom is szeretne venni egy nagyobb mennyiséget és persze minél jobb áron! Én mondtam neki, hogy szerintem 2500-2800 között valahol már venni kell de az sem kizárt, hogy még a 2300-at is megnézi! Már csak azért mondom mert még van hátra 2 hónap a nyárból és ez alatt az idő alatt még eshet bőven az árfolyam!
Ha kicsit távlatosan nézzük a dolgokat március óta 5 árszint körül csoportosul kiugró mennyiség:
3580-3080-2580-2100-1580
Szerintem logikusabb ezeket erős támasznak tekinteni, mert rengeteg ember birtokol ezeken az árszinteken részvényt.
Ebből még csak egy esett el eddig és egyáltalán nem biztos, hogy a 3080 is elesik, a mennyiség most már csökken az eséssel, logkus, hiszen olyan szinthez értünk, ahol sokan birtokolnak és nem fogják dobni, csak ha áttörik a 3080 lefele 100-200 ponttal és megijednek. Be kell őket paráztatni, hogy eladják, úgy lehet nagy mennyiséggel esni megint.
pontosan ez történt a 3580-s szinttel is, az elesett, pánik és ennyi
Ami szerintem poztiív hír viszont az erős támaszok mellett, hogy az indikátorok túladottban vannak és visszanéztem a leghosszab idő 10 nap volt a túladott sávban 2006 óta, mindenképpen kijönnek onnan. A maximális 10 napból már eltelt 5.
Ezalatt a további maximum 4-5 nap alatt szerintem nagyon nagy szerencsével tudják csak a 2580-s erős támaszhoz levinni, de ahhoz be kell paráztatni a népet 3080-n. A 3080 még nem esett el.
Úgy tűnik, az EBRD-s srv. pénz csak pótforrás. Mondhatni vésztartalék, ha netán bevaduló pánikba fordulna a lemutyi.
A közgyűlési határozat szerint ai idén lenyelt osztalékot & a még "elsrvzetlen" tavaly lenyelt oszatlékmaradványt is erre kell fordítaniuk - elvileg.
Ez kellően beszakított árfolyamnál megint tisztes közkézhányad beszippantását jelentheti.
Ha jól emlékszem, mintegy 56 milla db-ig van srv. felhatalmazásuk, bár törvényi korlát miatt az egészet nem tarthatják meg. Viszont pl. egy újabb baráti MOL -vagy más- csereberét nem tilt a törvény.
Nem tudom,mi lesz az alja.Tippelni is nehéz.
Keresni meg nem fogom,mert értelmetlen.
Ha most megrajzoljuk a w második szárát,akkor nagyjából lehet következtetni rá.Ha L lesz,na az durva lesz.
emelkedtunk is
mivel aprilis ota mondogatjak aprilis ota emelkedunk
es mostanra kiarazodott a reszvenybol a hatas mire a tenyleges bejelentes megtortent
igy logikus volt hogy a hirre el kellett adni...
OTP részvényesek ide!