Attól nem tud ekkorát esni.Nincs annyi kölcsönpapír.
Ehhez nagy kiszálló kell,aki talicskával tolja be a pakkokat,vagy nagy speki,aki az otc-s papírokat öntögeti.Ehhez add hozzá a stopok kiütését,amit,ha nincs vevő,nem szív fel a piac.Ezáltal jön a pánik,és mindenki tolja lefelé az eladási árát.Emelkedés is csak akkor van,ha zárnak a shortosok.Csak figyeld a szinteket!Simán lehet látni,hol van nagyobb zárás.
Nem. Azért mert nyitva vannak a shortok nem esik. Csak ha nyitják. TDT-ben meg a shortokat zárni is kell ám, mégsem emelkedett záróban....ja, plusz ha olyan sok tdt shortot nyitnak akkor elfogy a készlet, nem enged újakat nyitni a rendszer. Na ez utóbbira sem volt ma példa, én legalábbis nem észleltem.
miből gondolod, hogy elmegy mellette???
...mindenki azt ír a fórumba, mit akar....ki tudja, hogy a nevek és a szavak mögött ki mit csinál valójában???????....senki...
Tibi bácsinak jó tanács keresgélésben, az, hogy kb. annyit esik, amennyi a táv a támasz és csúcs között....3300-3700(v.3800)=400 (500) 3300-400=2800-2900
szóval valahol ebben a magasságban kell majd keresni
Én spec. lassanként elkezdtem visszavenni 100 alatt, nem egyszerre, hátha szakad, ezért apránként. Nem gondoljátok h csak azért esett ennyit mert sok tdt short volt nyitva?
Nem ép te mondtad,hogy csak délután döntik be?
Ma csak játékból nyitottam rá egyet,kis pakkal.Reggel lemaradtam róla,olyan gyors volt az egész.A másodikat már megfogtam.A harmadiknál csak mozi megint.
Lényegesen jobb a lelki állapotom,mint amikor este beszéltünk!:-)
Hadd keresgélje csak az alját. Egyszer úgyis megtalálja. ;-)
Törölt felhasználó2009. 07. 10. 16:49
Ez a hét is remek volt, a chartok remekül mutatták az irányt, mindez fundamentumokkal alátámasztva ( usa ), tejesen egyértelmű volt, hogy nem szabad keresni az emelkedéseket, mindegyikbe szigorúan bele kellett adni! Az olaj előre mutatóan viselkedik!? üdv
OTP részvényesek ide!