hát az nagyon jó, akkor lehet a legjobban beragadni, rosszul nyitni pozit, mikor esik 10%-ot és már mindenki emelkedésre játszik, és még akkor is esik utána...most viszont úgy estünk 3800-ról hogy szinte észre se lehetett venni..:-)
Év elején se nagyon támasztották, pedig megtehették volna...szerintem 2000 fölött most se nagyon fogják venni, max ha olyan fordulós jeleket produkál a chart mint márciusban.
Újra 1300 lehet az OTP vagy egy magasabb mélypontot Egon szerint 2500-at alakít ki a papír?...egyáltalán most meg 3800-ról miért esünk .amikor most kapta meg az OTP az alárendelt kölcsöntőkét, nem emelkednünk kellett volna..?
Ahogy látom, újabb napon belüli mélypont van a DJ-ban! :-D Köszi a mínuszt, de azért ne vigyük túlzásba, maradjunk a realítás és hihetőség határán belül...;-)
Mi lenne egyszer azt olvasnám, hogy kihoztad a helyzetből a maximumot ? Mindig ez a károgás, fájdalmas egy idő uton.
Ma volt egy longom meg egy shortom, A shortból kihoztam mindent, amit lehetett 156-ról, amikor elérte az alját, és megkaptam a fehér gyertyát lezártam, Nem sok pont maradt bent.
És örülök neki, nem azon károgok, hogy miért nem indítottam 180-ról, ahonnan az indikátor jelzett, mert úgyis mindegy, hogy mit nem csináltam meg, nem ?
OTP részvényesek ide!