Haha! Utólag könnyű... Nálam a napos grafikonon jelenleg a fibo 0% 1230, a 100% 3200 alatt kicsivel (a lokális max múlthét csütörtökön). A 61,8%-os 2700-on van így. Mondhatnám én is, hogy tényleg ott kellett volna venni....csak amikor kb függőlegesen zuhan akkor marha nehéz ellene menni.
Az is megfordult a fejembe h ha már régóta ennyi energiát és pénzt belefeccöltek a saját rv be akkkor most hagynák leesni ? Mol-t is szépen tartották visszahozták felvitték stb együtt a baráti keze.
Most nézem milyen könnyen le lehetett volna a mai napot kereskedni. Az eliot szabályosan futott tovább, az A pont a 3. alá került, hacsak néhány forinttal is. 2701 után rögtön elindult az utolsó emelkedő hullám. Elméletileg a 2701-hez képest 235-290 pontott mehet föl. Ez már közel teljesült is vagy legkésőbb holnap nyitóban meg lesz. Aztán mehetünk 2700 alá. Azt hittem mélyebbre megy ezért nem vettem bele. Most meg már nem érdemes. Hát hiába a kapzsiság ismét megbosszulta magát.
igen így is kb 30% lehetett volna 90% is:) ha nyugodtan kivárok két hónapot de hát az izgalom meg az újdonság varázsa hatott és adtam vettem e hét hétfőig
Én holnap nem tudok lenni és talán jobb is... Kimaradok. Venni is eladni is életveszélyes szituácó lenne. Sok Szerencsét a holnapi őrülethez! Mert az lesz megint az tuti! Úgyanúgy lehet 3000 fölött mint 2800 alatt, ahogyan most is homályos, holnap napközben is az lesz merre tolják...
ez igaz:) végül is nem volt nehéz 1595-ről indítva nyerni az elmúlt hónapokban csak ezek a visszatesztek meg hirtelen (számomra még hirtelen) vissza kanyarokkal nem tudtam mit kezdeni és későn reagáltam le őket pedig sokszor itt a megérzésekre is lehet adni
OTP részvényesek ide!