Eh, dolgozni is kéne ma, de hát akkor:
2685-öt 2950-nél eladtad, hibás volt?
Dehogy. Realizáltál rajta. Kis "hiba" csak ott volt, hogy nem engedted futtatni. Ld. Tőzsdei paradoxon fogalma.
A többihez nem tudok mit hozzátenni, én nem napi-perces-órás chartozok, ahogy a mai napi vételemmel bemutattam. Szóval kp-ben várod a beszállót. Oké. Visszatesztre előbb-utóbb én is számítok, és szándékosan nem vártam meg a mai napi 3100-as pakkal. Remélem demonstrálhatom vele kerekedési technikámat.
Nem vagyok itt mindig, de a portfólióm a "Portfólió"-topikban megtekinthető. A hétvégén majd csatlakozik hozzá a mai vétel is, és akkor szövegesen fogom itt értékelni saját magam.
esélyes a -1%-os nyitás az amcsiknál, de feltételezem, hogy tesztelni fogja a pénteki zárót, tehát nyitás után 1 órán belül elindul fel, amitől aztán világszerte mindenki bemajrézik, hogy lemarad a további emelkedésről és emelkedünk...
Na mi lesz visszapattanunk a napi minimum közeléből? fiókot voltam nyitni így lemaradtam erről a szép kis napról.. :( De jó lenne még valami pozit felvenni usa nyitás előtt....Ötletek? :)
A "shorttilalom" kifejezés nyomatása felszínes és hangulatkeltő melléduma a médiában.
Feltehetően a PSZÁF & az EU emberei képben vannak amerekai kollégáik közeljövőven tervezett húzásaival kapcsolatban.
(Amik úgy tűnik, jócskán szűkítik majd a shortnagyipar piac & reálgazdaság romboló manipuláinak mozgásterét.)
OTP részvényesek ide!