Én is nézegetem az utazási cégeket. Emberek már nem bírnak megülni a seggükön. Sokan már fizikai tüneteket produkálnak, hogy nem voltak 1 éve külföldön, tengerparton. :D
Szerintem ezzel mindenki így van, mármint mindenki nagyon unja már, sőt vannak akik még rosszabbul élik meg. A hitegetés mindenesetre egy eszköz, hogy ne dobáljon el mindenki mindent, sőt még pénzt is osztanak, hogy mindenki vegyen. Csak az idő a kérdés, meddig lehet ezt elhúzni, mert az látszik, hogy nem azokon múlik, akik hitegetnek, és a pénzt osztják. Ők próbálják menteni a menthetőt. Konkrétan ez történik már egy éve, és erre van akkora hurrá hangulat, ami a párját ritkítja. Azért van ennek egy diszkrét bája, azt elismerem.
Jo reggelt! Fogyasztas visszaesest?! Most mondja egy jo baratom, hogy uj xboxot akart venni a gyerek szuletesnapjara es nincs, jo, akkor legyen uj playstation...az sincs! 2-3 hetes vallalast adnak az uzletek...amig tart a moratorium, lesz itt koltes!
jó reggelt! ismétlés a tudás anyja....esetleg apja.. kb 500.000 betegszámíg árazta a piac az esést. Azóta 86 MILLIÓ betegszámnál tartunk .......... Szerintem ebből elég szépen látszik , hogy az esést a betegszámhoz , lezáráshoz kötni teljesen felesleges.
Tavasszal sokan hasonlították ezt a krízist a 2008-2009-es válsághoz. Pedig egészen másképp kezdődött, még ha komoly emelkedő periódus után következett is be. Sokak véleménye volt, hogy a COVID hozta meg az egyébként is szükséges korrekciót. Én más véleményt képviseltem, és tartom magam ahhoz most is. A COVID csak a bevezető, most valami nagyobbról lesz szó. A pénzügyi összeomlás még hátra van, és olyan környezetben jön el, amikor nagyobbat fog szólni, mint a 11 évvel ezelőtti figyelmeztetés.
Még csak most jön el a kiábrándulás időszaka. Nem lesz gyors vége a járványnak. Sokan már tavaly őszre vizionálták, majd évvégére, ahogy megjönnek a vakcinák. Sajnos a gyártáshoz is idő kell, és minden országnak kapnia kell. Érdeklődve figyeltem mi lesz az izraeli helyzetből, hát berágtak rájuk. Ők állnak a legjobban, de most ott is be fog lassulni az oltás, mert a többi ország kiverte a hisztit. Csalódni kell ekkora hurráhangulat után, nincs mese.
OTP Mol Richter Certifikát,részvény , certifikát terápiás topikja
8097.......száguldunk..