Svájci frank hitel.... De “szép emlékek”....egyszer csak váltanak egy fokozatot és a hurokból nincs menekvés. Marad a rossz , nagyon rossz, borzasztó mint opció.. Itt is ez lesz. Szvsz..
Jobb most kicsinynek lenni. Lapulni a földre, hagyni elsüvítni a vihart, hadd menjen..aki nagy ma az nagyobbat esik majd...a nagy államok bombája nagyobbat szól...
Persze,hogy értem én, legyen az egy nagy orsz. kikönyököl(később ez bekövetkezhet) "semmi pánik" helyt áll a többi ország helyette..Óhh van ám ebbe későbbekre gondolva hatalmas rejtett bomba,kockázat na az fog nagyot szólni (hu,hát most minden Grát ::))) Óhh csak mi ne szórjuk a Pénzt, mi ránk külön figyelnek!! Nem mi leszünk aki meghasal, mikor ez a nagy lufi beérik és kidurran!! Hát itt is rövidtávon gondolkodás érvényesül! (tetten érhető) még,ha 7 éves költségvetésnek nézzünk elébe..Akkor(később kb.20 év múlva) aztán kereshetjük hol van ebbe a giga(750 milliárd) Hitelbe a kedvezmény!! Hú itt a zsák utca! Balosok gondolkoztak így, itt Hitel vigyed lesz minden, lesz Havaj meg ettől a nagy jólét!! ::))) mi is ez valójába,mi velünk fogják lecserélni más adósságát.. Aztán lessünk,hogy egymásra találtunk,bár ne lenne igazam..
Szerintem abba a giga világméretű szappanoperába, ami nyilvánvalóan az emberiség nagyobb részének szórakoztatására zajlik, inkább az a kimenetel illik bele, hogy a republikánusok legalább +1 szenátusi helyet megszereznek. Akkor a Biden kormány ki lesz herélve. Minden adott lesz hozzá, hogy elszabaduljon a válság 2. fázisa.
Azt hiszi EU világ mindenki is, hogy TEHER alatt NŐ a pálma, értsd gazdaság. de ez most nem az az édes TEHER( ADÓsság), hanem ezt már nem fogja BÍRNI a gazdaság....
Amúgy világ nem látott még ilyet haverom Főv. Vízműveknél dolg. mikor Első Covid menet(márc-juni) volt hazaküldték őket!! -még ő mondta megbolondultak ezek! szájmaszkkal nyugodtan eldolgozhatott volna, nevetve mondta még fizettek is (Hát már csak nem ellenkezek Eus rendelettel) mos meg mikor 30x-or nagyobb a vírus kockázat munkába kell állni,de szigorúan.. mondhatnám nem életszerű, fel se említik.. -következtetést vonja le mindenki magának!! ki lett ez véreztetve még az Első menetnél nem semmire jön a 750 Eus milliárdok vegyen fel Hitelt mind a 27 tagállam itt megint, ha egy ország túl vállalta magát ebből a Hitelcsomagból.. aki szorgalmasan törlesz azon csattan az ostor..na köszönöm én ezt mikor a nagy Hitelekkel(legyen Spanyolország) egy csomagba raknak!! -Kicsik,mint Mo. ebből se fog jó ki jönni..
OTP Mol Richter Certifikát,részvény , certifikát terápiás topikja
8097.......száguldunk..