Eddig nem volt energiám a bankváltásra rávenni magam, de ez már botrány. Oké, ha félévente 1-2x pár órára nem működik az OTP direkt broki, a napi leállás nem szolgáltatás, különösen nem olyan, amiért még fizetni is kell...
nem semmi...észre sem vettem, épp ebédeltem....más...Raiffeisennél ma reggel nem engedett Konzummal kereskedni...felhívom őket, mondom mi a gond, azt mondják ma lesz a split, azért....mondom az majd ma zárás után, ma még olyan, mint tegnap....jah, bocsi....09.30-ra visszaállították....még a naptárat sem ismerik
DirekBróker nem működik (sokadszor )2018. 10 09. 12:33 Üdvözletem Önöknek!A
mai napon déli 12:01-kor ismét megállt a valósidejű adatok
szolgáltatása. Továbbra sem tartom viccesnek. Képernyőkép mellékelve. Több ügyfelükkel is beszéltem és kivétel nélkül mindenki érint a probléma (mai és a korábbiak is). Ez gyakorlatilag szerződésszegés, attól függetlenül, hogy szándékos-e vagy hanyagság az oka! Várom a rendszeresen jelentkező hiba mielőbbi megoldására tett intézkedésük pontos leírását! . 2018. 10 09. 10:32 Tisztelt Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk, hogy bejelentésének kivizsgálása folyamatban van.
Az újabb megkereséseket továbbítottuk a bejelentés kivizsgálását
végző munkatársunk részére, a további szükséges áttekintés érdekében.
A válaszadásig további szíves türelmét kérjük.
Az OTP Bank Nyrt. szolgáltatásaival a továbbiakban is állunk az Ön szíves rendelkezésére.
Tisztelettel:
OTP Bank Nyrt.
. 2018. 10 08. 10:25 Üdvözletem!A mai napon 10:21-re sikerült utolérni magát a rendszernek, egy (vagy több) "chat" bejelentés után. Jó
lenne ha már nyitáskor működne a dolog és nem kéne minden alkalommal
írogatni azért, hogy megkapjuk a szerződésbe foglalt szolgáltatást! . 2018. 10 08. 09:11 Szebb napot! 2018.10.08.
hétfő 09:10 van és már 10 perce zajlik a kereskedés, de a valós idejű
árfolyamok nem jönnek. Még mindig a pénteki infók látszanak (grafikon és
ajánlatok). Jó lenne ha végérvényesen rendbe tennék ezt a dolgot, mert
egyáltalán nem vicces! . 2018. 10 03. 09:37 Szép napot kívánok!Már megint nem működik megfelelően a OTP Direk Bróker. A
2018.10.03. 09:00-kor történt nyitás után nem jönnek a valós adatok, A
kedvenceim között csak egy papír van (Richter), amely az utolsó kötés
időpontjánál feltehetően mai időpontot mutat (09:01), de a valós idejű
árfolyam sem ennél sem a többinél nem érkezik hozzám, mindenhol a
tegnapi adatok láthatók. Most 2018.10.03.09.30 van). Amennyiben a mai
napon valamely értékpapíromon veszteségem keletkezik (pl.
certifikát/warrant kiütődik) akkor annak bekerülési értékét fogom
önöktől igényelni. (képernyőkép mellékelve)
OTP Direktbroker problémák