Az interneten még a bankszámlaszám megnyitása is kész kabaré. Online megnyitod de vidéken sötét éjszaka van. Ráadásul a befizetési bizonylatért is szólni kell,annyira nincsenek meg az ügyintézők.. . Azért nem semmi, hogy mennyien járnak be a helyi bankfiókba.
Az OTP lakossági folyószámla szolgáltatásaival elégedett vagyok, viszonylag olcsó számlavezetés, Simple alkalmazással mindig telefonnal Paypass-al fizetek, a bankkártyát csak a havi 150e díjmentes készpénz felvételkor használom, Netbankjuk átlátható és könnyen kezelhető (számlatörténet, utalás, mobil egyenleg feltöltés stb.) VISZONT a Bróker szolgáltatásuk egy RAKÁS SZAR sokszor nem működik és drága a brókerdíj, ezért csináltam számlát a Random Capital-nál, számlavezetés ingyen, brókerdíj olcsóbb, megbízhatóbb szolgáltatás, havi 3500Ft-ért kapok valós idejű adatokat 10-es könyvvel, mobilalkalmazás gyors, átlátható, könnyen kezelhető, ajánlom mindenkinek.
Én ügyfelük vagyok és számtalanszor írtam nekik, hogy drágák, és ennyi bevételből fordítsanak a korszerűsítésre többet. Viszont a biztonság az első, de mindenki maga döntsön és utána viselje.
OTP Direktbroker problémák