Besírok ,mert mielött összeomlott, még a havidijat sikerült gyorsan érte levonni a mainap.. Ez valami olyasmi lehet, mint mikor megveszed a mozijegyet, de az előadás elmarad, aztán mosolyogva közlik hogy de buta vagy, minek vettél jegyet, hiszen elmarad, úgyhogy buktad...:D
Törölt felhasználó2017. 11. 06. 12:31
Technikai hibaTájékoztatjuk, hogy technikai okokból az OTPdirekt internetbank értékpapír műveletei jelenleg nem elérhetőek. Munkatársaink nagy erőkkel dolgoznak azon, hogy a szolgáltatás ismét a megszokott módon működjön. Az okozott kellemetlenségért szíves elnézését kérjük.
14 reszvenyem van, 6000 darabonként az elég húzós. Plusz forint/euro számlák biztosítás Probalom rajuk verni, leszarom a havidíj visszafizetését, fizessék meg a transzfer koltseget!
egyébként nem értem ezt a folyamatos blamát.. Csányi fia ott az informatikai vezető, tele vannak pénzzel, simán megtehetik, hogy olyan rendszert farigcsáljanak már végre össze, ami stabil. legalább az legyen már versenyképes, ha már jutalékok nem azok.
Hirtelen átszaladtam a szembe lévő Otpbe kiderült ha mondjuk egy fajta van pl. Mol részvénye akkor 6000Ft. Ha Mol és Csepel akkor 12000. Részvény fajtánként 6000. Már be is regeltem a Randomhoz holnap megcsinálom a váltást ez amit az utóbbi 3 kereskedési napban csináltak az minősíthetetlen.
Már hosszú-hosszú idő óta időnként benézek ebbe a topikba. Rossz olvasni ezt a mérhetetlen nyűglődést, ami itt megy. Évekkel ezelőtt megszüntettem minden kapcsolatot ezzel a csoda OTP-vel és az ERSTE-vel is (igen, velük is megjártam, pocsék banda).Életem egyik legjobb döntése volt. Nem értem miért nem léptek már le: LÉPJETEK!!! Mazochisták vagytok??? Ha csak az a kérdés, hogy hová menjetek, akkor én csak a Randomról tudok nyilatkozni: egy rossz szavam nem lehet rájuk.
OTP Direktbroker problémák