"Udvozlom Onoket, tegnap egész nap akadozott a SmartBroker alkalmazás, irtam onoknek. Semmi nem történt ma sem megy! Hat mi a tokom tortenik itt? Nem lehet kereskedni. Az Opus reszveny nyitás után 2 percel 10+ % emelkedett. Tortenes van, esely sincs kereskedni ezzel a szarral. Nem babra megy a jatek, nem zsetonpenzzel jatszunk! Az orszag legnagyobb bankja ennyit tud nyujtani? Javitsak meg a rendszert! Ha keptelenek ra csak szóljanak es transzferalom a penzemet a Random Capitalhoz. Elnézést a nyelvezetert, de ez mar turhetetlen! Udvozlettel: "nev, szamlaszam, telszam
"Nem felel a szolgáltatás
elérésének hiányából, zavarából, késedelméből vagy pontatlanságából eredő, előfizetőnél
keletkező hátrányos informáltság miatt elmaradt tőzsdei ügyletekből származó elmaradt
vagyoni előnyökért, ill. egyéb nem vagyoni kárért"
Igen és én nem értem, hogy az ország legnagyobb bankja, hogy engedheti ezt meg magának. Teljesen bizonytalan a működése, komoly károkat okoznak ezzel sok embernek. Le kellene cserélni a rendszert (pénzük van bőven), vagy az informatikusokat, mert ez nem állapot, hogy az ember nem tudja, hogy másnap mire számíthat.
OTP Direktbroker problémák