Szia. Van még brókerem, de szüneteltetni szeretnén a szolgáltatást. Eladtam minden papírt mert kellett a kp. Találtam közben valamit a felületen de nem sikerült a kikapcsolás. Köszönöm.
Halihó! Mit szeretnél rajta ki és bekapcsolni?? Csak azért kérdezem,mert ha van szerződésed erre a szolgáltatásra az OTP-nél akkor belépsz a netes felületére, középtájon a menübe OTPdirektbrokerre katt, és már költheted is a pénzed.Feltételezem az otthoni felhasználás PC-t jelent.
Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy a dbrókert ki és bekapcsolni hogyan tudom otthon? Bent a fiókban személyesen azt mondták, hogy én is ki be tudom kapcsolni. Most hívtuk az ügyintézõt azt mondta csak a fiókban! Vicc ez az Otp!
Igen ez a leállás időzítés az otp részéről az állam és a mol közös alapítvány létrehozása kapcsán megjelent hírrel hozható összefűggésbe.Nem volt véletlen, a célja a direkt bróker kiiktatása a kereskedési platformról.
Másfél éve jöttem át az OTP-hez a Unicredidtől,aminek a netes felülete vállalhatatlanul szar volt annak ellenére,hogy méregdrága volt a kereskedés/befektetés/bankolás! Az OTP bár jóval kedvezőbb,de már meg nem tudom számolni,hogy ez ma hányadik (ráadásul teljes napos) leállása volt!És persze elnézést senki nem kér! Melyik bankot ajánlanátok? (Erste is kizárva 5 évnyi szomorú tapasztalat után.)
Nem elég hogy drága ez a remek szolgáltatás, de legalább megbízhatóan nem működik rendszeresen, egy teljes kereskedési napon keresztül nem működött, még 16:55-kor is a 14 órás árfolyamokat mutatta, biztos véletlen hogy egy olyan napon történt amikor majdnem 5%-ot esett a MOL. Nem találok szavakat.
Azt tudtam hogy 3. Nap, de addig át szokott kerülni az átvezetési számlára, és onnan a folyó számlára. De most nem került az átvezetési számlára, ugyanúgy mutatja az értékpapíroknál csak annyi hogy nincs eladható darab.. ezért furcsállom.. 🤷♂️
Alul az összefoglaló lapon írja, hogy mikor kerül át a normál számládra. OTP official: "Az értékpapírok (részvények, zártvégű befektetési jegyek, kárpótlási jegyek) értékesítéséért kapott összeg a teljesítést követő 3. munkanapon (állampapírok, vállalati kötvények, jelzáloglevelek esetén a teljesítést követő 2. munkanapon) kerülnek az értékpapírszámlán jóváírásra, illetve ezen a napon kerülhetnek az ügyfél rendelkezése alapján az általa megadott folyószámlán jóváírásra."
Sziasztok! Épp költöztetem át a portfólióm... mert tényleg kalap szar az OTP broker (Pedig adtam neki esélyt nem is keveset..) Reggel eladtam minden részvényem.. De még nem került rá a számlámra.. még az átvezetési számlán sem írja. Másnak is volt ilyen? Mit csináljak, elég ha várok? Köszi
OTP Direktbroker problémák