Már 20 perce várom a direktbrókeres ügyintéző jelentkezését.Eddig semmi.Nálam 9:25 óta áll a rendszer. Ez lett a számítógépes továbbfejlesztés eredménye,gratulálok az OTP vezetésének!
Vételnél és eladásnál be lehet pipálni hogy árfolyamfigyeléssel szeretnénk-e tranzakciót indítani. Tudja valaki, hogy mit jelent ez számszerűsítve? Ez hasznos vagy csak az OTP-nek, mert visszavonás esetén úgy tudja behúzni a 250Ft-ot, hogy az igény be sem kerül a BÉT rendszerébe?
SMS késés már nekem is előfordult egyszer, meg amikor egyszer felrobbant az OTP árfolyama, akkor kifogyott elég hosszú időre (1-2 óra). De ezek tényleg csak ritka alkalmak voltak, szerencsére nálam működik rendesen.
Köszi. Firefoxot használom. Na de ma: többszöri próbálkozásra engedte, hogy beírjam a jelszót, stb, de a kód az SMS-ben órákkal később érkezett meg... 4db egyszerre! Kizárt, hogy másnak nincs problémája.
Köszönöm. Ma este nyolckor se engedett be, csak éjfél után a privát lapon. Ez nem beállítás szerintem.
Törölt felhasználó2021. 08. 13. 20:44
Ejtsetek az OTP direkt brókert. Jó pár OTPs ismerősöm van. Amit hallottam, hogy eléggé méltatlan körülmények között csináltak az OTP direkt weblapjat. Érdeklodes esetén irhatok többet is.
OTP Direktbroker problémák