Egyre biztosabb, hogy lila gőzünk sincs, mi történik. Én most bátor vagyok, de lehet, hogy úgy járok, mint a cigány vak lova, amikor a vásárban vakon nekifutott a falnak, amire a cigány azt mondta, hogy nem vak ez csak bátor! :)
Ebben egyetértek, ez szokott lennei a szokásos scenario, csak abban vagyok szkeptikus, hogy a rally indítása előtt nem nyomja-e még lejjebb. Ámbár az én késleltetten látott árfolymom már 9.000-nél tart. Éppen nyolcezer kétdzázon gondolkodtam a vásárláson, miközben valaki pár darabbal felhúzta kilencezerrel. Szerintem is pár napon belül 11.000 felett leszünk.
BÉT-en azt gondolom semmi sem biztos, de ahogy láthatod Te is, ezt a papírt, valaki direkt mozgatja, amiből Én illetve a többi kis pénzzel játszadozó ember nagyot profitálhat. Én hiszem, hogy a 12-13-ezres határ lesz inkább a szint ahol mocorogni fog, mint a 7-8-ezres. Ezek között jól lehet keresni, persze van aki korábban 20 és 30K-s árról is beszélt (talán én is). Én jelenleg ebben nem hiszek, de a 12-13-ban igen :).
Őrmester részvényesek ide