A szavazatok 90%-ának feldolgozottságánál már matematikailag is eldõlt: Márki-Zay Péter függetlenként induló jelölt nyerte a Hódmezõvásárhelyi idõközi polgármesterválasztást. A magas részvétel mellett zajló választáson az
Ez az új troll-stratégia. A migránsokkal, nemzetközi árnyékbirodalommal riogatásról rájöttek, hogy egyre kevesebben eszik meg a kamut - így megpróbálnak ellentétet szítani az ellenzékiek között. Remélhetőleg most nem fog menni.
kismilliószor leírtam már hogy nem lehet átugrani az EU, NATO, BIS hátteret... miniszterelnökünk már havonta jár egyeztetni Brüsszelbe, jegybankelnökünk meg kéthavonta Baselbe a joghierarchiában az EU/NATO/BIS joganyag van a csúcson, a hazai jogalkotásnak csak mozgástere van ebben a fejlesztéspolitika pedig teljes egészében az EU irányelvek mentén alakul lényegében arra adnak pénzt amire akarnak no erre írtam azt, hogy a lényegi kérdések már nem itt dőlnek el, itt max "finomhangolni" lehet
Lám lám nem tudják az objektív eseményeket a maguk valóságában értékelni! Nézik a tévét, de nem értik mit közvetített a tévé! Nem tudják azt sem feldolgozni, hogy nyertek egy polgármester választást! Mert azt is egy volt fideszes nyerte meg nekik!
tehát arra a kérdésre, hogy neked mindegy-e, kik vezetik a fejed felett az országot, az a válasz, hogy a lényegi kérdések nem itt dőlnek el. OK. na ezt nem tudtam, hogy ez egy válasz. még mindig nem tudom, de ha te mondod, biztos úgy van.
Nem a szokásos! Amit nekem tulajdonítanál, az nem a fidesztől származik! Az az én magánvéleményem, olyan évek óta mantrázott "halandzsákra", amit te is átvettél és ezért nem teljeskörűen figyeled a politikát, meg a gazdaság alakulását!
népnemzetielvtársak-tegnap nagyot szoptunk,de lesz ez még így se! sajnos lázárelvtárs települését csúnyán elbuktuk,de még nincs minden veszve Márki bejelentette,hogy nyílvánosságra hozza amint hivatalba lép a lázárelvtárs és tiborc(z)elvtársak lámpaügyi szerződését,ami nem szép dolog(meg kell akadályozni), egyértelmű,hogy "Soros írányítja a független polgármestert,"-mert a vezénylőtábornokelvtárs veje és főminisztere miért is lopna, csalna,hazudna? "Amíg az elvtársak nem kapják meg gulyáselvtárstól sms-ben,hogy miként kell reagálni Hódmezővásárhelyi bukóra,addig a népnemzetielvtársak,max csak tereljenek ez ügyben, illetve erősen személyeskedjenek,-de a Soros,kerítés,migránsok,magyar gazdasági és egészségügyi csoda mehetnek a,gőzerővel addig is!" fontos!-azok az elvtársak ne idegeskedjenek a történteken akiknél szar lakhelye súrgösségi ellátásnincs,vagy nagy a várólista,ópus,apenyin.konzúm,cikpenónija részvénytulajdonosok,illetve kimondottan a pártból élők: https://index.hu/sport/futball/2018/02/26/csiszar_akos_ujraelesztes/ sajnos még új elvtársaink a romanakrajosok nem voltak elég aktívak,de áprilisra,ezen is javítunk majd és lesz új 3,6 millió kettősállampolgár szavazónk is oszt addig is ne féljetek és: allahos,kövesslomosjézusos ámenteket belénk
"Miközben az ellenzék ünnepelte a hódmezővásárhelyi győzelmet, az elvileg függetlenobjektív sajtó követte a példájukat. Azonban a kiskunhalasi Fidesz magabiztos győzelméről már nem sikerült ilyen elánnal tudósítani: mint ismert, a fideszes Juhász György 68 százalékkal nyerte meg az időközi választást a független Fejes Ferenc előtt, aki 31 százalékot kapott. A legfüggetlenebb 444.hu tucatnyi cikkben foglalkozott Márki-Zay győzelmével, de csak egy 21:59-es, balsávos kishírben számoltak be Kiskunhalasról. A címből azonban ez sem derült ki: A Fidesz gratulált a jelöltjüket legyőző Márki-Zay Péternek – írták."
Óriási meglepetés Hódmezõvásárhelyen
Ugrás a cikkhez