Európa kiváló szakemberek képzésével dolgozhatja le versenyhátrányát - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök kedden az EuroSkills Budapest 2018 - a szakmák Európa-bajnokságának ünnepélyes megnyitóján. A kormányfõ kifejtette:
Nekem csak az egyértelmü, hogy össze-vissza beszélsz.
"Megvilágosodtam. Egyébként korábban is jobboldali és nemzeti érzelmű voltam, csak a Fidesztől ódzkodtam. Most sem csípem igazán őket, de beláttam, hogy ők a legkisebb rossz. Ebben nagy szerepe van annak is, hogy múlt héten ismét Gyurcsány volt a maximum, amit az ellenzék fel tudott mutatni."
Még szerencse, hogy mindig ilyen volt az érvelésed. Én részemröl zártam, azt sem lehet kivenni miröl beszélsz. Felölem szavazz akár gyurcsányra, akár orbánra, annak érdekében hogy takarodjon. Mindkettö elvtelen dolog, még a nemzetvesztésen aggódó nemzetiektöl is.
Korábban leginkabb dühből politizáltam az oldalon. Az egyik fórumtárs szerint mégis akkor volt logikus az érvelésem. A masik szerint meg most (amíg el nem olvasta, kire szavaznék :-)).
Pedig logikus, amíg nem jelenik meg masik valódi ellenzéki párt, amelyiknek még esélye is van bejutni, addig rajuk szavazok, még ha Gyurcsány nem is épp a szívem csücske. Ettől még nem hiszem el az őt mosdató meséket.
A fellendülés idöszakában kb 52%-ról ment az adósság 62%-ra. Erre írod te, hogy sikerült durván eladósítani az államot. Nyilván szubjektív, én fenntartom hogy a kijelentésed ebben a formában hülyeség.
Mondjuk valami mellett érvelni, és valamilyen következtetésre jutni az két külön dolog. Utóbbi esetben akkor változhat a követleztetés, ha megváltoztak a bemeneti adatok, vagy a logika. Érvelés esetén megválaszthatom úgy a bemeneti adatokat, vagy módosíthatom úgy a logikámat, hogy x mellett és ellen is tudok érvelni.
Nem értettél meg. Egy szavam nem lett volna hozzád, ha a te szöveged nem fordult volna 180 fokot. Te mondtad hogy a ner szar, és ma te mondtad hogy megvilágosodtál hogy mégse. Ehhez az én preferenciámnak meg az én értelmezésemnek hogy mi a szar, nincs köze. Te meg úgy szélkakaskodsz, ahogy te akarsz. Na szevasz. Lapátold a szart befelé boldogan.
Orbán Viktor: ha nincsenek fiatalok, nincs jövõ sem
Ugrás a cikkhez