Az oktatás átszervezését nevezte az elmúlt két és fél év egyik legnagyobb tettének Orbán Viktor a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorának adott interjújában. A miniszterelnök szerint az új oktatási rendszert 2013-ban kell bejáratni,...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=177505
Hát nem lehet Lali-király bűne, aki saját maga és városa számára is ezt a hitelformát választotta. :D
Ki is találták neki (is) a "<áthúzva>rubel</áthúzva> forintelszámolást".
félre értés ne essék a bankok( melyeknek nagy részében külföldi a fő tulajdonos és a valutához jutáshoz nem kellett számolnia az árfolyam kockázattal)csak kihasználták a felkínált lehetőségeket és a hitelt felvevők is ennek reményben vették fel a hitelt
az állam bácsi viszont homokba dugta a fejét,könnyebb volt hagyni az eladósodást,mint felhívni a figyelmet a kockázatokra
mikor fordult elő a forinttal.hogy hosszú távon-mondjuk a hitel időtartama alatt-erős pozíciót tartson azokkal a valutákkal szemben,melyekben a hitelt kínálták
Ezt én sem feltételezem. De, azzal tökéletesen tisztában voltak, hogy a 150 Ft-os árfolyan sem reális. És, erre az ügyfelek figyelmét illett volna felhívni. De, az ügyfelek is sárosak. Szerintem 50-50% a felelősségük. A bank és az ügyfél is hazárdírozott azzal a különbséggel, hogy a bank tisztában volt a kockázattal, mert a szerződésekben a tejes kockázatott áttolta az ügyfélre, az ügyfelet meg nem tájékoztatta a kockázatokról. De, ez az ügyfelet nem mentesíti!
a devizahitelesek eladósodása annak a bűne ,aki egyáltalán megengedte ennek a terméknek a piacra jutását..
miből gondolhatja bárki is,hogy aki nem tud egy forint hitelt kitermelni az boldogul egy sokkal nagyobb kockázatot rejtő deviza hitellel
Törölt felhasználó2012. 12. 23. 18:33
A devizahiteles réteg eladósodása miért a szocik "bűne"? Nem inkább devizaspekulációról van szó, mégha ezen kör nagyrészének fogalma sem volt róla, hogy mit csinál ? Természetesen az nem mentség, hogy olyan termékkel égetem meg magam, amiről azt se tudom miként működik.
Orbán újabb segítséget ígért a devizahiteleseknek
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=177505