Én kommunizmust szeretnék, ahol mindenki szükségletei szerint részesedne a javakból, egyébként meg azt csinálna amit akar. Ültetnénk pénzfákat-láttam a TV reklámban, hogy van ilyen- és arról mindenki annyi pénzt szedhetne le, amennyit akar.:) Bár pénzre sem lenne szükség, minek. Egyszerűen csak vinnénk haza ami kell. A választási ígéretek is ilyenek szoktak lenni, hogy szegény embernek majd jó lesz mert ezt, meg azt kap (bérlakást, segélyt, alapjövedelmet, sok családi pótlékot), ha rászorul (persze az legtöbb esetben nincs megemlítve, hogy pontosan miből). Márpedig ha nincs kedve dolgozni/képezni magát, akkor rászoruló lesz. Egyébként ment a duma a progresszív adózásról is lentebb. Na most 20 évig úgy volt, hogy agyonadóztatták a bérből élőt, a tőkéből élő meg röhögött a markába. Mi lenne, ha 20 évre megfordítanánk, progresszíven adózna a tőkejövedelem, a bérnél meg maradna az egy kulcs. Ja! Így már lehet, hogy nem tetszene a progresszív adózási elmélet a sok baloldalinak. Amit nem is értek, hiszen a baloldalnak a bérből élők érdekét kellene képviselnie, nem a tőkésekét. Akkor hogy is van ez ? A szegényeket miért is a jobban kereső, tanultabb bérből élők adójából akarják megsegíteni a tőkések magasabb adója helyett? Valaki megmagyarázhatná ezt nekem a Veled vitatkozók közül, hátha megértem a logikát.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!