Ezt csak jelképesen mondtam és azt jelenti hogy mennyire nem számít hogy melyik ország előzi meg a másikat egy vagy két százalékponttal.... Nagy méregtől már nem tudsz gondolkodni.....relax!
Idesüss Krida, Pit. Orbán rémálma valóra válik. HazudOrigo máris televágta az oldalt Karácsonyt gyalázó cikkekkel. Nagyon építő. Olvassátok el ha röhögni akartok azon hogy szenvednek a prosztó újságírók (idézőjel duplán)
Én szeretném megismerni Karácsony ük-üknagyapjának is az életét. Hátha pofán rúgott egy csirkét, így máris nem lesz alkalmas min.jelöltnek. Ui: amúgy te Németországból miért osztod nekünk az észt?
fidesz tudja már kevés az ideje? azért siet,vagy nem is lesz választás,de ha mégis kétharmaddak gyöz az ellenzék.és mi fog változni,semmi.kina sárgaveszedelem ,járványok halál,oltással oltás nélkül.4, lovas kilovagolt?
Amikor feltörte a negyedik pecsétet, hallottam a negyedik élőlény hangját, amint így szól: Jöjj!
8
És láttam: íme, egy fakó ló, a rajta ülőnek neve Halál, és a Pokol
követte őt; és hatalom adatott nekik a föld negyedrészén, hogy öljenek
karddal, éhínséggel, döghalállal és a föld vadállatai által.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!