Gondolom költői kérdésként tetted fel ,mert a válasszal tisztába vagyunk:MANY. Mindennek a mozgatórugója-a gyengédebb nemen kívül,vagy vele együtt!Az elszámolásba nem látunk bele,mert ezer évre titkosítva!
Gondolom költői kérdésként tetted fel ,mert a válasszal tisztába vagyunk:MANY. Mindennek a mozgatórugója-a gyengédebb nemen kívül,vagy vele együtt!Az elszámolásba nem látunk bele,mert ezer évre titkosítva!
Az ellenzéknek fel kell nőni a feladathoz, különben sötét korszak jön. A világ elég sokáig el van mindenféle piszkos kis diktátorokkal, nem bíznám nagyhatalmakra a sorsunkat. Végre bekerültünk egy normális társaságba, az unióba, ahol hihetetlen türelemmel bánnak velünk, mint egy hülyegyerekkel. Ingyenpénz is van, de nekünk nem jó mert elvárásaik is vannak. Majd mi tudjuk hová csapódjunk, ami még soha nem sikerült persze a történelmünkben, de jó nekünk a kommunista diktatúra, ott keveset kérdeznek, ha bizonyos kéréseiket teljesítjük. (Szándékosan használtam többesszámot, ebben az egészben a választópolgár is sáros). A helyzetünkről a világban a napokban írtam, ide tartozik az is, főleg az usa okozhat meglepetést, mindazok ellenére amit az előbb mondtam: #4790
Hát itt nem a levitézlett ellenzék fogja megcsinálni a földcsuszamlást, hanem valami most még ismeretlen erő. Szerintem ettől fosnak fideszéknél is, mármint az a nagyon szűk nem tökhülye rész.
Kezdenek nagyon bevadulni, itt valami nagyon nincs rendben. Mi jöhet még? Esetleg a jövő évi választásokat is kiemelt beruházássá minősítik, megtartják szavazók nélkül saját hatáskörben. Az ellenzéknek nagyon gyorsan meg kellene szerveznie a tiltakozást, nemzetközi hírveréssel, és naponta a pofájukba mondani, hogy a börtönben végzik, ezért meg ezért, ilyen meg olyan meglévő és új jogszabály szerint. Más lehetőség nincs, a "nép" spontán nem fog mozdulni.
ha az 500 milliárdos hitelt a 2 millió fideszbirka törlesztené (fejenként 250000 lenne), akkor ám legyen soroksáron egy kínai kémközpont. jól elszórakoztatják majd az orosz kémbankkal egymást :))
légy nyugodt mindennek van ott tulajdonosa, bevásároltak már az érintettek, mind a "Diákváros", mind pedig a Fudán reményében gondolom ez a műsor is - ha egyáltalán van vmi jelentősége - néhány oligarcha harcáról szól:)
a "Diákváros" talán ingyen épülne?:) nekem különben nyóc hogy mi van ott, felőlem lakópark is lehet, az alább belinkelt Soroksári Dunaág mentén kifejezetten jó adottságok vannak ehhez
egy jó kis sétaút lenne a Soroksári Duna partján, http://lnkiy.in/l8H58 csak az ipari területek miatt kilométereken át le sem lehet jönni róla... és néhány zavaros elemtől eltekintve sehol senki... egyszer érdekes volt soha többet nem mentem arra... na kb. ennyire használja manapság a város ezeket a jobb sorsra érdemes területeket...
Mellesleg az első diplomamunkámat pont annak a területnek a hasznosításáról írtam, a rendszerváltáskor, de az hogy ilyen régóta senki földje, az se indokolja hogy most meg hsziszipincsinek dobjuk oda, főleg hogy 500 milliárd az egy aktív nem állami főre vetítve kb két millió Ft, ez túl sok adomány a magyar kisembertől a kínai kúrmány felé.
Mondok neked valamit pit. Tudod ha valami nincs beépítve, leglialkázva vagy felkockázva a helyi bárók között, az nem jelenti azt hogy jön egy ilyen faszom diktatúra a ruszkik haza után bő három évtizeddel és szalutálva felszántjuk és bevetjük neki téglával a nép pénzén. Te meg tapsikolsz. Ennek nem így kellene mennie és akárhány mízes intézeti linket hozol az új zélandi mozgatható lakóházak gazdaságtanáról vagy a mongol legelőtőzsde állami szubvencionálásának visszásságairól, akkor se fogod tudni ezt megcáfolni.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!