Szerintem meg az a legnagyobb baj, hogy a magyar fejekben még nem jutottunk el odáig, hogy megérdemeljük azt, hogy demokráciában éljünk. Kisebb nagyobb hibáival, de jól működik a demokrácia minden fejlettebb nyugati országban. A rombolás helyett, inkább ezeknek a hibáknak a javításán, tompításán kellene ügyködni és nem a demokrácia lerombolásán, amit jelenleg Orbánék művelnek.
a demokrácia ott megy végképp félre amikor a zemberek rájönnek, hogy ingyen cuccot és "jognak" hazudott privilégiumokat tudnak maguknak megszavazni onnantól kezdve az egész shit-show erről, illetve az ez által kiváltott - masszív gyűlöletet generáló - feszültségekről szól... és mivel mindenki ingyencuccot és privilégiumokat akar elképesztően könnyen lehet manipulálni a zembereket és velük együtt a rendszert
Szerintem nem erről van szó. A demokrácia ott kezdett el hanyatlani amikor megjelentek a szélsőjobb oldali pártok. Sajnos a demokraták nem korlátozták kellően ezeknek a pártoknak tevékenységét, így az ilyen O1G-féle pártok megerősödtek és az Európai polgári szabadság rombolóivá válhattak. Egyébként éppen Soros beszélt erről közel 30-évvel ezelőtt, hogy hatalmas hibának tartja azt a demokraták részéről, hogy a szólásszabadság oltalma alatt, hagyják megerősödni ezeket a pártokat, szervezeteket ami néhány évtized alatt odáig is elfajulhat, hogy lerombolják az Európai demokráciát. Szerintem Orbán és pártja éppen jó példa erre... Az már más kérdés, hogy ennek a rombolásnak éppen Kína és az oroszok lesznek a nyertesei.
már megint tökéletesen összhangban vagyunk a 2008 utáni kibontakozott nyugati piacgyalázó kurzussal... nem is értem min vagytok felháborodva:) ez maga lenne a "művelt nyugat":)
hát ez lenne a "művelt nyugat" által támogatott "bezzeg Ukrajna"::) a kárpátaljai ruténeknek különben nincs különösebb problémájuk a magyarokkal ezt a show-műsort a "nyugatos", "demokratikus" kijevi fasiszták futtatják...
Marosvásárhelyen késő délután kipécézett egy csendőr. Leintett lámpa mondta románul, nem volt bekpcsolva..na mondom, kért 30 eurót számla nuku, örültem, hogy léphettem. Leveszi a rendszámot még mindig ott dekolhatnák. Ugyan ezt volt Dunaszerdehely elött. fitzettem, Ugyanez volt Nickeldosdorf előtt, ugyenez Eisenstadt előtt. A környező országok rendőrei könyörtelenek a magyar rendszámú gépjárművekkel szemben.
Ezek csak addig magyarok ameddig az anyaország támogatását élvezik! Két éve történt velem, álltam a rendőrlámpánál Szabadkán 1 autó volt előttem és legalább 5 utánam. A lámpa zöldre váltott elindultunk kb. 1-km után a helyi rendőrség félre állított, hogy "maga át ment a piroson" a kollégája és ő is látta... "holnap reggel bíróság" 100 eurómba került ez a helyszínem, persze zsebbe! Na ők az igazi magyarok.
"Nota bene" kapnak öt kg burgonyát és szavahatnak, más ugysem érdekli őket. Köszönik jól elvannak az 'anyaországukkal" Ukrajna, Románia. A székely ravasz két helyről kapják a zsetont.
Ezt, hogy ilyen gyűlölet van ma az emberekben O1G-nek köszönhetitek, ő ültette bele ezt a gyűlöletet a magyar emberekbe. A legrosszabb, hogy már külföldről is egyre nagyobb a gyűlölet a magyarokkal szemben, Orbán pökhendi, más országok belügyeibe beavatkozó politikája ide vezetett. Az egész magyarság szégyene ez, hogy így vélekednek ma rólunk magyarokról! "Késhegyre a magyarokkal!" - volt olvasható a plakátokon. Az
ismeretlen fenyegetőzők egy hetet adtak arra, hogy a magyarok "elhagyják
az ukrán földet". Ellenkező esetben, mint írták, megmérgezik őket,
"akár a patkányokat". "Dicsőség a nemzetnek!!! Halál az ellenségre!!!" -
zárult az üzenet.Az eseményről az elkövetők a legnépszerűbb
közösségi portálon osztottak meg fényképeket, majd miután a rendőrség
nyomozást indított, eltávolították a bejegyzést. A
kárpátaljai magyarok és szervezeteik, valamint a megyében működő magyar
külképviseletek korábban már több ízben kaptak fenyegető tartalmú
üzeneteket. Legutóbb az ungvári járási Szürtében, illetve a beregszászi
járási Tiszapéterfalván jelentek meg magyarellenes falfirkák"
Te jó ég. A szellemet már a Jani bá alatt kiírtották. '87-től az állam csecsén lógnak a vállalkozások a multik is onnan kapják ingyen a területet állam bá-tól a munkahelyek támogatását. Könyörgöm térjünk már észhez. Ez szín tiszta reform kommunizmus mint a China. Az Eu csatlakozás is szemfény vesztés. A gazda sem foglakozik azzal, hogy falják fel a kutyák a baromfiakat a hátsó udvarban. Az eu már régen megegyezett chinal, hogy átadják nekik a Kárpát-medencét, ahogy Mihail Gorbacsov megegyezett Ronald Reagennel a Földközi tengeren a Gorkij luxus hajó fedélzetén 1987-ben. China bepróbálkozott csunál, hagyta, hogy ILLiszkú lezsedje a MI_8-asról. Milosevicsot is cserben hagyták amikor meleg lett tészta akemencében. Egy robot reülő felrobbantotta a 100 m föld alatti vezetési pontot, ő el tudott menekünli Moszkvába. Most Bp-t kóstolgatják, lehet, hogy a NATÓnak le bombázni megint fél Bp-t mint '56-ban. Nem kéne húzogatni a zusánkanató bajszát, de az én vleményem úgy sem számít semit ezen az ég világon.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!