A véleménybuborékom változik. Talán kívülről is látszik, hogy a kiábrándult fideszes nem ugyanabban a buborékban üldögél, mint egy beábrándult.
2006-ban én is tüntetgettem az őszödi beszéd kipattanása után, de utólag sem látom, hogy a maffia, a fociultrák vagy Kubatov mozgatott volna.
Viszont máig sem tudjuk, kik hozták nyilvánsosságra az őszödi beszédet, amivel senki nem törődött negyed évig.
Szerintem a jó minőséiű felvételt az mszp-n belüli bozótharcosok használták. Nem hiszem, hogy Orbán személyesen lopakodott volna be a zárt pártgyűlésre és a mobiltelefonjával vette volna föl a beszédet. A beszédnek nemcsak a tartalma, hanem a trágársága is megdöbbentő, bár a tartalom és a forma egysége nem sérül.
Egyébként semmi bajom nincs azzal, ha kapok tőled vagy mástól is. Híve vagyok a negatív visszacsatolásnak, még akkor is ha rajtam csattan.
Sokat futottam és a futás mindig föladja a leckéit, míg meg nem tanulom őket.
2006-ban én is tüntetgettem az őszödi beszéd kipattanása után, de utólag sem látom, hogy a maffia, a fociultrák vagy Kubatov mozgatott volna.
Viszont máig sem tudjuk, kik hozták nyilvánsosságra az őszödi beszédet, amivel senki nem törődött negyed évig.
Szerintem a jó minőséiű felvételt az mszp-n belüli bozótharcosok használták. Nem hiszem, hogy Orbán személyesen lopakodott volna be a zárt pártgyűlésre és a mobiltelefonjával vette volna föl a beszédet. A beszédnek nemcsak a tartalma, hanem a trágársága is megdöbbentő, bár a tartalom és a forma egysége nem sérül.
Egyébként semmi bajom nincs azzal, ha kapok tőled vagy mástól is. Híve vagyok a negatív visszacsatolásnak, még akkor is ha rajtam csattan.
Sokat futottam és a futás mindig föladja a leckéit, míg meg nem tanulom őket.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!