A leginkább elképzelhetőnek - nem valós lehetőségnek, de elméletileg elképzelhetőnek - azt tartanám, hogy orbán elméje megborul - bár már hova jobban???? Ha valaki ki akarná nyitni a száját, azzal szerintem kíméletlenül leszámolnának, láttuk már mi történik azokkal, akik a fidess ellen mennek. Ezek képesek a legvégsőkig is elmenni, ha nagyon muszáj... szóval ezt az opciót kizárnám. Kifúj a szél egy aktát... lehetetlennek tartom, szerintem minden olyan akta olyan helyen van, hogy egy üstökös becsapódásának következtében az élet kipusztul a bolygón, azok az akták még mindig sértetlenek lennének :o))))
A választás elkészítése lehetséges elvileg, de szerintem ezek akkor az országot polgárháborúba döntenék, de az tuti, hogy olyan hecckampány indulna, hogy az emberek még a mostaninál is jobban meggyűlölnék egymást. orbán legnagyobb bűnének ezt tartom, a nemzet ilyen mértékű megosztása nemzet- és hazaáruló magatartás, MINIMUM
A választás elkészítése lehetséges elvileg, de szerintem ezek akkor az országot polgárháborúba döntenék, de az tuti, hogy olyan hecckampány indulna, hogy az emberek még a mostaninál is jobban meggyűlölnék egymást. orbán legnagyobb bűnének ezt tartom, a nemzet ilyen mértékű megosztása nemzet- és hazaáruló magatartás, MINIMUM
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!