Topiknyitó: Bandita 2025. 09. 22. 20:47

Orbán takarodj Trollmentes  

Na nézzük.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
offshort
offshort 2025. 10. 27. 16:00
na, ja, 
a ruszkik haza már a döglött oroszlán rugdosása volt! 
aztán jött a "nemzet nem lehet ellenzékben" és a kokárda' kisajátítása, 
(az ünnep után több hónapig hordása),
aztán az mdf és a kisgazda párt szétverése, és a maradék jobboldaliak fideszbe terelése!
stansmith
stansmith 2025. 10. 27. 15:37
Előzmény: #818  babo-lapat
babo-lapat 2025. 10. 27. 13:50
Előzmény: #815  Bandita
Szembeszéd az oldal neve a csicska pedofideszes :)
babo-lapat 2025. 10. 27. 13:45
Előzmény: #815  Bandita
pedofideszesek jönnek fel facebookon mindjárt linkelem melyik jött most pont szemben
Bandita 2025. 10. 27. 13:25
Előzmény: #814  babo-lapat
Linkeld lszi.
Köszi 
babo-lapat 2025. 10. 27. 13:23
nemzeti menetről az a repülőgépes kép nagyon kiütötte a fideszt még ma is azt akarják bebizonyítani hogy kamu kép xDDDDD
stansmith
stansmith 2025. 10. 27. 12:28
Előzmény: #812  dexter
Igen, és ezzel is pont ezt szerettem volna alátámasztani. 

Egészen abszurd, hogy a mai putyinszoppancs orbán eredettörténete nagyrészt a “ruszkik, haza!” tételre épül. 
dexter 2025. 10. 27. 10:17
Előzmény: #810  stansmith
Lehet nem ő volt az első, én csak arra utaltam, hogy orbán már a politikai pályáját egy nagy hazugsággal kezdte.
dexter 2025. 10. 27. 10:15
stansmith
stansmith 2025. 10. 27. 10:13
Előzmény: #809  dexter
Sőt, az sem igaz, hogy először ő púposkodott ezzel kapcsolatban nyilvánosan, hisz ezt előtte már többen megtették (erről is szó esik a Szabadsajtó klub legutóbbi adásában). 
dexter 2025. 10. 27. 09:37
Előzmény: #808  stansmith

Értem, hogy mire gondolsz a csúti kádár viktor hazugságival kapcsolatban. Nyilván van egy íve az ő haudozásainak, de azt továbbra is úgy gondolom, hogy a csúti kádár ma már minket nem tud semmivel átverni, mert tudjuk, hogy minden mondata hazugság.

Viszont az írásban leírtakkal szemben az nem igaz, hogy a csúti kádár első nagy nyilvános politikai hazugsága 2002-ben volt.
Kdár viktor már a politikiai pályáját egy nagy hazugsággal kezdte, mikor az 1989. ok. 23-ai beszéde után azt kezdte el magáról terjeszteni, hogy az ő, ünnepi beszédében tett felszólításra kezdtek el az oroszok kivonulni az országból.
Az igazság meg az, hogy neki ehhez semmi köze nem volt. A valóság az, hogy a beszédének idején az orosz csapatoknak már a jelentős része elhagyta az országot, amit az mszmp tárgyalt le az orosz vezetéssel hónapokkal korábban.
stansmith
stansmith 2025. 10. 27. 08:16
Előzmény: #799  dexter
OK, lehet, hogy félreérthetően fogalmaztam, így most egy kis segítséget hívok egy ma reggel talált komment formájában: 

“Kedves Tamás!
Jó, pontos és tényeken alapul a cikked! Ugyanakkor egy hasonlattal élve nekem kicsit olyan, mint amikor a tigris megeszi a zebrát, majd elkezdjük elemezgetni, hogy a házimacska milyen rokonságban áll a nagymacskákkal, ezen belül a tigrissel. És hogy ha számoljuk, mennyi sok házimacska nem eszik zebrát...
Szóval barbárviktor a hazudozást nem ma kezdte. Az első nagy hazugság a 2002 választás, melyet szerinte ő nyert meg. Ezen felbuzdulva hőzöngtek az Erzsébet hídon napokig. Aztán ugyancsak nagyot hazudott a vizitdíj, tandíj népszavazás kampányában. Konkrétan szétvert egy alapos és nyugati mintára készülő egészségügyi reformot, mely azóta sem valósult meg. Nyilván jobban, mert ha azt rossznak gondolta, akkor én azt gondolom, hogy ő egy jobbat gondolt. Az alsó-, közép-, és felsőoktatás lezüllesztéséről pedig ne is beszéljünk.
És hogy felhívjam a figyelmet, ő maga a saját szájával mondotta ezen szavakat: "Ne azt nézzék mit mondok, hanem azt, hogy mit teszek!" ...Nos! Mi ez, ha nem azt jelenti, hogy belehazudok az arcodba, mondok valamit, majd teszek amit teszek.
Sajnos ez az embernek látszó lény súlysan sérült mentálisan. Az agyának azon része, mely a szociális, társadalmi területekért felelős, vagy súlyosan sérült, vagy nincs is neki.Szóval én attól tartok, hogy nem az a kérdés, hogy az Ukrán front Ukránokból állt-e (azaz Ukrán etnikumú-e) vagy csak ott állították fel, és ezt keveri lányos zavarában barbárviktor, vagy tényleg ezt gondolja-e roppant nagy ostobaságát fennen hangon hirdetve.
A fő kérdés, hogy miként lehet 2 millió ilyen szinten műveletlen, tanulatlan, aluliskolázott magyar, akaik erre a lényre felnéznek és szavaznak?
Na! Erre keressük meg a választ!
-Tudom! "A tömegek felfogóképessége korlátolt, értelmük csekély, ám feledékenységük nagy!"
... De akkor is!!?!”
https://hvg.hu/360/20251026_Stark-Tamas-Masodik-Ukran-Front

Na, én is pont ezt nem értem. Pláne, hogy ha egy ilyen kaliberű simlis, mint Orbán, mondjuk egy koszvadt Audit próbálna meg használtautó-kereskedőként ilyen zombikra rámelegíteni, akkor nagy részüknél megszólalna a vészcsengő, de miniszterelnöknek gond nélkül megválasztják négyévente ezt a rongy embert. 
stansmith
stansmith 2025. 10. 27. 08:02
Előzmény: #806  Bandita
Mostanában pl. ha a vasútról van szó, ők a nagysebességű hálózatuk kiépítésével kerülnek be a hírekbe, mi meg a lerobbant, kiégett, kisiklott ötvenéves szarjainkkal, meg batidai tökfej jankó mentegetőzésével. :D
Bandita 2025. 10. 27. 07:39
Előzmény: #805  bronz
Lengyelek más liga manapság. 
Nekünk maradt a román-bolgár szint.
bronz 2025. 10. 27. 06:40
Horvátoknál jövőre 1050 euro lesz a minimálbér, azaz cirka 410 ezer Ft.
A felcsúti hazaáruló miatt itthon erről sok évig még csak álmodni lehet. Nem beszélve arról, hogy az egykor sokak által lenézett lengyelek ma már piszok messzire elhúztak tőlünk. Ott nem tolvaj hazaárulók loptak el évtizedeket az ország jövőjéből.
bronz 2025. 10. 27. 05:45
Felföldi József írása az Orbànt mentegetô anyjáról.
https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=1372163470943338&id=100044490937128
Igen, ekkora a baj, hogy már őt is be kellett vetni.
bronz 2025. 10. 27. 05:34
Az volt a legszebb, hogy a Valtont is védték, amikor azok elvitték jogszerűtlenül az orbáni rendőrség segítségével a volt gazdasági főnyomozót.
bronz 2025. 10. 27. 05:32
Előzmény: #787  dexter
Kérdeztem a propaganistákat odaát többször, hogy mi a véleményük Feró mondatairól, de akárcsak a nagy megafonos seggnyalók, ezek se vàlaszolnak, csak nyomják tovább a baromságaikat. 
Az tetszik a legjobban, hogy miközben egyre több videó kerül elő a szellős Kossuth térről,most már ott tartanak, hogy ezek kamu videók, mert nem is akkor volt, miközben a kivetítőkön egyértelműen látszik, hogy a csúti komcsi beszél.
Sokan voltak a pedomeneten a buszoztatás, kirendelés miatt, de közel sem annyian,mint a Tisza rendezvényén,ez egyértelműen látszik.
Jól láttam, hogy megint volt kordon és csak a megbízható emberek mehettek közelebb a felcsúti kommunistához?
babo-lapat 2025. 10. 27. 00:19
Előzmény: #800  dexter
Én is erre tippeltem :)

Topik gazda

Bandita
3 1 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek