Orbán Viktor volt kormányfő volt az Inforádió Aréna című műsorának tegnapi vendége. Orbán Viktor és a Fidesz privatizációval kapcsolatos véleménye az elmúlt időszakban igen nagy figyelmet kapott. A Fidesz elnöke korábban Kőszegen olyan kijelentést tett, miszerint ha kormányra kerülnek, akkor felülvizsgálják a törvénytelen privatizációs ügyleteket. Orbán szerint korrupció gyanús és korrupcióval terhelt privatizációs ügyletek léteznek, ezekről mindenki tud. Ide sorolta Orbán a Nemzeti Tankönyvkiadó eladását, a Mol részvények értékesítését, de a volt miniszterelnök elmondása szerint még számtalan példával tudott volna szolgálni. Orbán kapuzárási pánikot lát a kormány mostani privatizációs gyakorlatában.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=58383
És mit kaptunk a baloldaltól?
A Marx-Engels-Lenin trió áldozatai messze felülmúlják a másik oldal "termését".
Ami pedig a késői szocializmust illeti, annak pl. azt köszönheted, hogy nem tudsz annyit keresni, hogy emberszámba vegyen egy belterjes, leszázalékolt svájci váltókezelő.
Senkit nem akarok megbántani, de szerintetek az elmúlt 150 évben mi az amit a jobboldaltól kaptunk, kaptatok. Most a világháborúkon kivül. Kiváncsian várom a válaszokat. Csokásy ? Spade?
Pedig nekem Viki az Isten... így titokban... a baloldalról imádom... Van egy fénykép is a párnám alatt... Meg egyetlo eldugtam a bibliámban is... Soat nézegetem esténként... Ha Viki megbocsájtana, az nekem maga lenne a feloldozás... nem számít mitmondanak mások...
csak te ne tedd meg majd a jobbosok megmondják, hogy te mit tehetsz meg és különben is hogy jössz te ahhoz, hogy hajra magyarok hajráá magyarországot mondjál?
büdös balos kommunisták ilyet nem tehetnek...ez alól még a viki+shmidt palkó együtt sem fog téged feloldozni :-))))
Attól, hogy én balos vagyok, szted nem szeretem a hazámat??? Mert bármelyik balos írhatná, hogy hajrá magyarok, hajrá Magyarország! - én most meg is tettem...
Hát ez a beírás pont olyanra sikeredett, hogy még csak véletlenül se derüljön ki a politikai meggyőződésed. A többi beíró legalább felvállalja. Mivel úgy látom itt kisebbségben van a jobboldal, hajrá magyarok, hajrá Magyarország.
Uraim, nehogy abban a hitben ringassa itt bárki is magát hogy bármelyik oldal fehérebb bárány mint a másik. Ez nem a vagyonokról szól, nem arról hogy ki milyen szépeket mond. Ez kőkemény politikai játszma. Itt a hatalom a tét. Ez egy kőkemény boxmeccs. Itt rengeteg a meg nem engedett, szabálytalan ütés. A szabálytalan ütés ugyanúgy fáj az ellenfélnek mint a szabályos. Sőt néha még jobban. Egy szerencsénk van. Most a szavazócédulán nem csak a Gyurcsány neve fog szerepelni. 1990 óta a ringben több a "versenyző". Okosan kell döntenünk majd, mert a ringen kívűli segítők, újságírók, politológusok, stb. igencsak meg tudják magyarázni saját emberük igazát.
Látom egész jól halad a topic...
Azért komolyan meglep, hogy emberek magyarországon még van, amit elhisznek a politikusoknak, álljon bármelyik oldalon az a politikus.
A magam részéről magasról teszek rá, hogy melyikről mennyi lopást (saját cég állami megbízását, akármit) sikerül bizonyítani azoknak a bizottságoknak, csak a sz@rpasszírozás folyik (elnézést a kifejezésért, de ennél megfelelőbb nem jut eszembe).
Viszont marhára utálom, ha egy politikai párt/politikus akár saját magának hajlandó nyilvánosan, és teljes meggyőződéssel ellentmondani, folyamatosan vizet prédikálni, és bort inni, miközben bizonygatja, hogy én vagyok a hülye, nem ő dülöngél és kacsázik.
Egy ideje a fideszékkel szemben az mszp-nek ezen a téren van a legfőbb előnye szerintem, ők legalább nem váltogatják hallgatóságtól függően politikai meggyőződésüket, legalább az illúzióját fenntartják annak, hogy néha nem csak a hatalomra kerülés, illetve annak megőrzése az egyetlen céljuk, aminek mindent alárendelnek, ami csak létezik.
Profit, nem érted? Ez nem a pénzről szól. Azt a részét beszéld meg egy másik fórumon! Itt másról van szó. Nem ismered azt a szót, hogy összeférhetetlenség? Nem az emberi értelmére gondolok, mert vannak összeférhetetlen emberek is. Hanem a funkcióval bizonyos dolgok nem összeegyeztethetők. Tehát vannak emberek, akiknek lehet cégük, üzletrészük, miegymás. Abban a pillanatban, hogy politikai megbízást kapnak, illik otthagyni. Most ne menjünk bele, hogy miért. Gyurcsány ezt megtette, Orbán nem, sőt! És ez tény, függetlenül a politikai szimpátiádtól.
Törölt felhasználó2005. 09. 12. 00:03
Átadta?! És amit felvett, arról nem tudsz, tudod mire gondolok? Jó éjt, inkább tenísz!
Törölt felhasználó2005. 09. 11. 23:54
Még valami,a vizsgállóbizottságokról.A kettő amit felállítottak,teljesen más.Miért?Azért mert ha szőlőügy igaz,azt Orbán még miniszterelnöksége alatt követte el,ami eleve összeférhetetlen,míg Gyurcsány este teljesen más hiszen neki az Altus rt.már megvolt,és amkikor miniszeterelnők lett átadta a vezetést másnak.Ez azért nem ugyanaz.És ezt rosszindulatból mondom,de ez a realitás.Jó éjt mindenkinek.
Törölt felhasználó2005. 09. 11. 20:56
Nézzél pontosan utána a dolgoknak és utána ítélkezz!
Törölt felhasználó2005. 09. 11. 19:32
Kedves Matscha!Ne haragúdj hogy közbeszólok,de hogy Orbánnak mennyi pénze van,nos kétlem hogy annyi lenne csak mint a néppel próbál elhitetni.A másik egy olyan ember aki Magyarország miniszterelnöke szeretne lenni ismét,az olyan beszédet mint Tusnádfürdőn,nem engedhet meg magának.Kőszeg és visszaállamosításról,már ne is beszéljünk,mert ha ő ezt kmolyan gondolja,amit én nem hiszek,ez tőle csak kampányfogás,amit mindig megigér de sosem lesz belőle semmi.De ha igen akkor ő a kommunista gondolkodású,és ő él a rendszerváltás elötti idők nosztalgiájával.Az a baj,hogy sok konzervatív,tisztelet a kevés kivételnek,nem veszi észre,hogy Orbán azt mondja amit a nép akar hallani.Neki,szüksége van a középtől kezdve a szélsőjobboldali szavazóbázisra is.De azt mondom aki a visszaállamosítással így szóban is játszik,az nem viselkedik felelős emberként.Hiszen a szó is veszélyes fegyver,ha meg komolyan gondolja,az gazdasági öngyilkosság lenne.Azt hogy Orbánnak mennyi a pénze?Sokkal több mint egyesek hinnék,a Gyurcsány bizottság is ezért lett felállítva,hogy Orbán szőlőügyét megpróbálják valahogy elkenni.Légy jó,jó éstét.
A Kun csalad visszautasitja ezt a rosszizu osszehasonlitast. :-)
Törölt felhasználó2005. 09. 10. 05:54
a fórumot elolvasva , az ország tényleg a helyén van...sehol nem jegyzik...
milliárdosnak látni a száz millióval rendelkezőt, közben a teszefosza megyó és bohóc ferkó 3-35-ször gazdagabb a viktornál, és ahogy itt olvastam a tokaji bort visszarakta az elvtárs a polcra..., ja neked csak a csányi jó, vedd fel az otp hitelt és rakd oda pénzedet..., igaz soha nem volt előnyöd ebből....birkák...
egyébként szavazzatok az mszp-re, ehhez szoktatok , ez kell nektek, ebben tudtok érvényesülni, de leginkább munka nélkül....,
Orbán: "megálljatok elvtársak és milliárdosok"
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=58383