Topikgazda: Törölt felhasználó 2005. 09. 06. 16:54

Orbán: "megálljatok elvtársak és milliárdosok"  

Ugrás a cikkhez
Orbán Viktor volt kormányfő volt az Inforádió Aréna című műsorának tegnapi vendége. Orbán Viktor és a Fidesz privatizációval kapcsolatos véleménye az elmúlt időszakban igen nagy figyelmet kapott. A Fidesz elnöke korábban Kőszegen olyan kijelentést tett, miszerint ha kormányra kerülnek, akkor felülvizsgálják a törvénytelen privatizációs ügyleteket. Orbán szerint korrupció gyanús és korrupcióval terhelt privatizációs ügyletek léteznek, ezekről mindenki tud. Ide sorolta Orbán a Nemzeti Tankönyvkiadó eladását, a Mol részvények értékesítését, de a volt miniszterelnök elmondása szerint még számtalan példával tudott volna szolgálni. Orbán kapuzárási pánikot lát a kormány mostani privatizációs gyakorlatában.

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=58383
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2005. 09. 13. 09:28
Előzmény: #127  Knight Tyris
ezt hallottam, olvastam én is, csak arra lennék kíváncsi ki készítette ezt?

hát biztos elég pártatlan a seszták ágnes a bayer, bencsik, csintalan, régebben a kerényi...rendszeresen nézem, ha hányni akarok ill hashajtónak....és nem az irányultsága miatt, hanem bizonyos emberkék demagóg szövege miatt, a hírtájékoztató sem éppen pártatlan aki nézi, nézte és kicsit is objektív az gondolom tisztában van vele.
Törölt felhasználó 2005. 09. 12. 23:47
Orbán beszél milliárdokról?Elöbb tisztázza magát Tokajügyben.Mert amit idáig mondott az semmi,illetve a beismerése hogy van köze az ügyhöz.A másik ő mit keresett Kanadában Rejtő e. Tiborral hokimeccsen,persze véletlen kerültek egymás mellé,és csak véletlen kézfogás volt.A másik a Kulcsár ügy tisztelt Fórumtársaim 2001-ben kezdődött,nehezen hihető hogy Kulcsár akkor nem kormányt kerste fel elöszőr.A másik ha jól tudom az ügy még nyomozati szakaszban van,ami azt jelneti ugyebár hogy nincs még ezügyben ítélet.Akkor hogy lehet hogy a Magyar Nemzethez információk szivárognak ki?Ez törvényellenes nem?És persze az újság hasábján csak baloldali politikusok nevei szerepelnek,ez több mint átlátszó.Nem?Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát.
Törölt felhasználó 2005. 09. 12. 23:37
Bár,már alszol,azért elmondok valamit,remélem egyetértesz vele.Az hogy Orbán elmehetne egy profi szélkakasnak.Miért,elöszőr beszél a visszaállmosításról,ezek szerint a rendszerváltás elötti időket sírja vissza,ha ez igaz,akkor ő kommunista,a legjobbak közül.Ugyanakkor a lakástámogatás amit a Fidesz készített a gazdagokat segítette leginkább.Tehát egyszerre kívánja a régi rendszert és a kapitalizmust.Ez aztán a hiteles politikus nem?A Hírtv?Na látod ebben azt mondom izlések és pofonok.De ez a te dolgod.Egyébként hogy vagy?Mi újság van?
Törölt felhasználó 2005. 09. 12. 22:02
Előzmény: #136  Monster
A legkisebb rossz, nincs a parlamentben... annyira kicsi...>:)))
Monster 2005. 09. 12. 21:56
Előzmény: #115  Törölt felhasználó
Ezúton kérek elnézést az m és M közti váltogatásért, reflexből megy, az, hogy a rendszer így is beenged, az nem az én hibám:)
Amúgy meg mindig igazam van, akkor is, ha nincs:)))
Amúgy tényleg lehet, hogy a kis pártok is ugyanolyan undorítóak lennének nagyban, mint a mostani nagyok, de még nem győződhettünk meg róla:)
De valakire csak kell szavazni, ha másra nem, akkor a legkisebb rosszra...
Törölt felhasználó 2005. 09. 12. 21:51
Előzmény: #133  Knight Tyris
Bocsi, de ma iszonyatosan szerény napom van...:)))
Jobb is lesz, ha elteszem a fenenagy egómat holnapra! Jó éjt!:)
Törölt felhasználó 2005. 09. 12. 21:49
Előzmény: #133  Knight Tyris
Tudom... hisz én írtam...;)))
Knight Tyris 2005. 09. 12. 21:48
Előzmény: #131  Törölt felhasználó
Ez a határmezsgyés dolog jó volt.
Knight Tyris 2005. 09. 12. 21:48
Előzmény: #131  Törölt felhasználó
:o)
Törölt felhasználó 2005. 09. 12. 21:45
Előzmény: #129  Knight Tyris
Nem akartam rád förmedni... az alattad lévő húzott fel. Bocsi...:) Egyébként tisztában vagyok azzal a ténnyel, hogy hol jobbra, hol meg balra vagyunk tájékoztatva. A legoptimálisabb az, ha mtv-t meg hírtvt nézel 1szerre, és akkor a kettő határmezsgyéje környékén valahol ott az igazság is..:)))
Törölt felhasználó 2005. 09. 12. 21:42
Előzmény: #126  Törölt felhasználó
Az asztalon. Jól neveltek. Egyébként ha Te evés közben mindig máshol jársz a maradék kezeddel... az igen GÁZ.

Miért, fáj a jópofi? Nekem is sok dolog szarul esett itt. Ez van. Ha nem tetszik, ne menj emberek közé... még virtuálisan sem.
Knight Tyris 2005. 09. 12. 21:42
Előzmény: #128  Törölt felhasználó
Nem szívtam mellre, csak eszembe juttattad a dolgot, és mivel annak idején engem meglepett úgy gondoltam megosztom másokkal is.
Törölt felhasználó 2005. 09. 12. 21:40
Előzmény: #127  Knight Tyris
Egyébként semmi baj a Hír tvvel. Vannak műsorok, amiket kifejezetten kedvelek, és követek rajta. Csak gonoszkodtam, nem kell mindent mellre szívni...:)
Knight Tyris 2005. 09. 12. 21:38
Előzmény: #120  Törölt felhasználó
Egyébként ez vicces amit írsz, mert nem tudom melyik, de a sajtóval foglalkozó független szervezet készített egy tanulmányt és a végeredménye az lett, hogy a leginkább pártatlan, tényszerű hírközlést a Hír Tv végez, utána a Duna Tv, aztán az MTV, majd a Tv2, s legvégül at RTL Klub állt a sorban. Talán azért olyan kontrasztos, mert a többi adó balra húz, míg a Hír Tv ugyan a legkisebb mértékben távolodik el a teljes tényszerűségtől, de ő meg jobbra húz.
Törölt felhasználó 2005. 09. 12. 21:29
Jópofizunk csokasy? Persze, mert a jobb kezed máshol van. -))
Törölt felhasználó 2005. 09. 12. 21:24
Előzmény: #123  Törölt felhasználó
Há' mos' meg mér' mondjátok??? Mi szocik, nézzünk szoci tv-t!!! Én csak a bal kezemet használom evéskor... párthűségből...>:)))
Törölt felhasználó 2005. 09. 12. 21:22
Előzmény: #122  Törölt felhasználó
Azt már megvette, én úgy tudom... (vagy ő vagy a barátja... bocs, férje) >:)))

Gondolod, ha baltv lenne, akkor nem Fletyó feje lenne a sarokban (olyan reformosan babérkoszorúsan...)??? >:)))

Egyébként egyszer szenvedtem végig egy délelöttöt a BP tv-n. Egész türhető... mondjuk a távjóslásnál még a könnyem is kicsordult a röhögéstől... pedig egyébként nem zárkózom el ezektől a dolgoktól... >:)))
Törölt felhasználó 2005. 09. 12. 21:19
Előzmény: #122  Törölt felhasználó
"Anettkát egyébként nem az egyik szoci csatornán szoktad nézni?"
*
:-)))))
Törölt felhasználó 2005. 09. 12. 21:17
nem olyan rossz az... :-) Anettkát egyébként nem az egyik szoci csatornán szoktad nézni?
Törölt felhasználó 2005. 09. 12. 21:12
Bár... azért így belegondolva... lehet vicces lenne...>:)))

Ha más nem... esztétikusabb minden bizonnyal...>:)))

Topik gazda

samsam
4 3 2

aktív fórumozók

friss hírek További hírek