Sokan vannak a polgári oldalon, tudja jól. Ritka nagy f@sz a pali mit szépítsük. Amúgy nekem az államférfi Feri is szimpi, szerintem vicces. Nem becsülném le Klárika férjét. Más. Sikerült venni valamit az akcióban? Én delta ricsi otp.
"Követeljük Csercseszov vezetőedző menesztését, aki az agresszor országot képviseli és még mindig nem tett nyilvános bejelentést az ukrajnai orosz invázió ellen. Csercseszov többször is kiállt Putyin és rezsimje mellett. Határozott fellépést követelünk a Ferencváros vezetőségétől. Ellenkező esetben, Ukrajna népe nem bocsátja ezt meg Önöknek."View this post on InstagramÉrdekesség, hogy a posztot a Ferencvárossal három bajnokságot nyerő Szerhij Rebrov felesége, Anna is megosztotta közösségi oldalán.View this post on InstagramCsercseszov a Ferencváros előtt, 2016 és 2021 között hazája válogatottját irányította, és a 2018-as orosz rendezésű világbajnokságon valóban beszélt arról, hogy jó kapcsolatban van Vlagyimir Putyinnal.Azonban az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a szakember nem orosznak, hanem oszétnak tartja magát, és büszke származására.
Opus real.