andi most rendezi be az új 1000nm es házat a kisbefektetők finanszírozásából :) nagyon jól érzi magát a kapcsolatban megvan mindene csodálatosan süt a nap is a teraszra , növények is szeretik
Engem ez az ukrán színész a Marky Zajra emlékeztet. A fedezékből olyan okosakat mond. ™ "Állítsátok meg a tankokat''. Agyrém. Még el sem kezdődött az igazi csata.
Engem ez az ukrán színész a Marky Zajra emlékeztet. A fedezékből olyan okosakat mond. ™ "Állítsátok meg a tankokat''. Agyrém. Még el sem kezdődött az igazi csata.
Utoljára ált.iskolában éreztem úgy magam,mint most opus tulajként.A kis padtársam óra alatt összeszarta magát (szó szerint),majd rövid tűnődést követően,nem túl elegánsan rám mutatott,hogy én szartam össze magam nem pedig ő.A 70-es években nem volt módi óra alatt kikéretőzni WC re.Miután is én voltam kikiáltva bűnösnek,ezért a katedra és az osztály előtt nekem kellett letolnom a gatyámat,hogy az igazságra fény derüljön.Mindezt tanári parancsra.Az igazság kiderült, de a kis szarházinak már nem kellett vetkőznie ugye.Hónapokig rajtam röhögött az egész tankerület ujjal mutogatva rám,mondván ott siet a fostos szatír.Lesújtva,megalázva,megszégyenülve!!! Stimmel a párhuzam?
Opus real.