Honnan veszed, hogy Erste és Random nyomra le? Lenyomni peeig csak úgy lehet, hogy rendelkezel részvény felett, és azt fizikailag el is adod. Tehát, aki eladott annak volt részvénye, ami egyszer meg kellett vennie. Vagy kölcsönben volt, akkor meg valamikor vissza kell vennie.
Viszont utána megjottek a vásárlók 200ft alatt nemsokaig lehetett vásárolni. Az már tuladott volt hirtelen. Látszott hogy jöttek folyamatosan a vásárlók. Nekem nincs opusom de felpattanasra számítok. Lagalabb 220-230ft ig. Aztán ha a Fidesz nyer tovább is mehet. De szerintem győzni fog.
megnéztem a kötéslistát a mennyiség 450e darab körül volt talán 500e , 190es átlaggal nézve 80-100m ft a mennyiség és az eladás módja egyértelműen nem kibefektetőre vall gyanítom hogy valamelyik izés tulaj likvidálta azonnali hatállyal és no limit árral a pakkját hogy ki? volt egy link külföldi tulajokról a kockázati nevenincs cégekről valahol sejtésem szerint onnanjött és még vannak ott nagyobb pakkú tulajok is
MÁV előre megy? nem, hátra :o)) Ötvenezer utast érint a MÁV bejelentése: 45 perccel is tovább tarthat az utazás Újabb jelentős fázisához érkezett a Budapestet Belgráddal összekötő vasútvonal magyarországi szakaszának felújítása azzal, hogy február 1-jétől Délegyháza és Kelebia között vágányzár mellett folytatódik a kivitelezés.
Opus real.