Lehet, hogy mégis áll az eredeti elméletem, miszerint 1 EUR alatt kell tartani közgyűlésig. Márpedig, ha minden nap 10 %-okat megy fel, akkor nem lehet... Kíváncsi leszek a napirendi pontokra holnap...
Persze,hogy az :-)sokat ment az utobbi 1 heten mar kellett a para.Szerintem max 250ig porszivoznak azert nincs meg hir mert utann mar 300ft felett lesz.
Jó gyerek vagy,, Hungáriánál megégettem magam.. még csoda Felügyeleti Biztos MEGTALÁLT
MINT LÉTEZŐT.. Persze kellett egy Trv. kitől (kormánytól)a létezőket KI KELL ADNI..
Mert ez se volt régen csináltak egy halmazt, na ennyi a HIÁNY.. mindenki egykosárba találta magát
na ítt van 20-25% öszvagyon ennyi maradt HOL VOLT MÉG AKKOR BEVA..100.000Euróig.!!Eln..
Igazad van, a direktbrókeresnél 2*0,35 %, a nem direkbrókeresnél van 0,65%. Mivel van mindkét verzióm, ezért az egyszerűség kedvéért mindenhol 0,65%-kal számolok. A beker értéket sem bekerülésin tartom számon, hanem költséggel növelve. Ez az én bogaram, de legalább tudom, hol vagyok nullán, és honnan kezdődik a nyerő.
Amúgy úgy van, ahogy leírtad. :)
Nyugi, lesz ez még így se. Mondjuk ma én is lefáradtam... Ráadásul eladtam a Konziból. Pfff. Egy részét visszavettem drágábban, de nem mindet. Így megy ez a kirázás. Minél magasabb az árfolyam, annál többeket tudnak kirázni. És előbb-utóbb mindenki eladja. Csak ár kérdése...
Ha megkötöd a direkt brókert, akkor 2x 0,35%, bár a havi díj 2-3000 Ft között van, pontosan nem emlékszem. Viszont akkor látsz könyvet, 5-5 vételi és eladóit, plusz reált.
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.